sandön


Nu åker jag, mamma och ia till dom här snyggingarna på sandön.
Ha det bra!

sommar, sommar och sol

Dagen har bestått av lite shopping och mycket sol. jag vaknade, åkte till stan med min syster och köpte två linnen och en kofta för typ 150kr, billigt eller? sen åkte vi hem och la oss på altanen och stekte. mormor var hos oss också, mysigt! vi åt middag och fikade och nu sitter jag här och typ pratar med en ganska snäll flicka.


allsång

igår var det allsång på skansen och det var myyysigt!! jag och julia och victoria åt först på donken och sen åkte vi båten till skansen, satt i en park och väntade på att det skulle börja. sen gick vi lite närmare och såg ungefär ingenting, men det var mysigt ändå. när vi gick hem var det gratis inträde på grönan så vi gick in och ut bara för att det var gratis lixom :P

idag har jag inte gjort så mycket, vart i stan en stund men det var så varmt så jag åkte hem igen!


(:

kom hem för ett tag sen, var på södran och badade (: nu har jag precis ätit en macka och snart tänkte jag gå och sova för jag är ganska trött eftersom vi satt uppe hela natten och fiskade! imrogn ska jag på arbetsintervju så håll tummarna för mig!

mästerfiskare?

Jag har fångat mina första fiskar med metspö, jag har huggit halsen av dom, rensat dom och sätt dom dö. Jag har använt både deg och godis som bete. suttit i nån annans båt. druckit monster. skrikit för att inte höra knaket när nacken skärs av av fisken. spelat kort i väntan på napp. flummat i väntan på napp.

jag och victoria gick till en brygga igår kväll och satt där till 6 imorse och fiskade och bara njöt av sommaren fullt ut!


systeryster

nu har min syster kommit hem och hon är braaa!! <3


friday!

hejsanhoppsan!
Idag vaknade jag vid sju... låg och typ halvsov till kl 11 och åkte sen med 1 bussen till nockeby och träffade mio, sigrun, tilda, isa och fia och sola och badade. sen senare kom johanna också då drog jag, johanna, mio, tilda och fia vidare till bromma thai och åt massa gott! sen hade vi väl egentligen tänkt att dra hem men istället åkte vi till gamla stan och käkade go ben & jerryglass och satt och pratde ner vid vattnet ett tag :) tillsist var det bara jag johanna och tilda kvar och då åkte vi förbi kristineberg och tog ett kvällsdopp innan vi åkte hem!

imorgon ska det tydligen bli bajsväder så de suger !:(


Torsdag

nu är jag hemma efter några dagar på rebeccas land. vi har badat, solat, bastat, ätit mat, gått på musikjakt, åkt båt, sovit lite, ätit choklad, gått på prommis, spelat kort, hoppat från bryggan, spelat svarte petter och myst en hel del. världens bästa dagar på världens bästa ställe med världens bästa vänner, det kan inte bli bättre!

imorgon kommer agnes hem och jag saknar henne otroligt mycket!


SPANIEN I VM FINALEN!

SPANIEN VANN MOT TYSKLAND OCH ÄR NU I FINALEN!!!!!!!!! HOPPAS DOM VINNER HELA VM!


GOOO SPAIN!

Idag var jag på lundhagen och sola & badade med Mio:) vi hade med oss jordgubbar och chips och det var supermysigt!

Nu sitter jag och kollar på matchen mellan Tyskland och Spanien, hoppashoppashoppas spainen vinner!


home sweet home

Nu är jag i alla fall hemma från mallorca och idag träffade jag älskade johanna:) vi gick runt i stan och shoppade lite grann. sen ikväll har jag bara varit hemma, kollat på film med mamma och ätit äppelpaj med vaniljsås mums!

världens bästa!

Hassle på grönan igår var grym! det var sjukt varmt när vi köade och vi var stora svettbomber efter och då träffade vi typ hela rebeccas och julias klass. hassle pratade med oss innan konserten, aaah :D

vi åkte till äntgbybadet och nattbadade igår efter konsertenm och sen gick vi hem till rebecca, bäddade ute på altanen och sov under bar himmel, myyyysigt!!

om två timmar beger vi oss mot rebeccas land och spenderar några dagar där!


<3

LML

nu ska jag duscha och sen packa mina grejer och sen gå till rebecca. jag och julia ska sova där och imorgon bär det av till grönan i gryningen bara för att se hassle och köa heeeela dagen. taggggaaaa!! inatt kommer victoria hem och jag saknar henne.

idag har jag och mamma och pappa vart på skytteholm och solat och badat och myst en massa, dom är bäst!


Såhär glad är jag nu!

sleep well cykelställ

idag har jag spenderat dagen hemma. jag har solat lite och bara myst runt lite. efter middgane cyklade jag och ia och hyrde en wallander som vi kollade på, den var bra! nu ska jag gå och läsa min bok. godnatt!

I'm standing where you left me


mm...en räka

RSS 2.0