Jag har världens bästa syster!



Jag kommer alltid se upp till dig!
Jag älskar dig <33

paprika, lussebulle och tuggummi

Nu har jag precis käkat middag, blev sallad eftersom alla var lata och ingen pallade laga mat, vet inte riktigt om man kan kalla min sallad i för sig eftersom den mestadels bestod av paprika...? Lite senare ska jag i alla fall äta årets första lussebulle, ska bli gott! :)

Idag har jag även lärt Jossan blåsa bubblor inåt med tuggummit, var lite kul för på tunnelbanan hem när vi båda satt och smällde bubblor och en tjej bredvid oss verkade bli lite småirriterad över detta jobbiga ljud och började kolla lite surt på oss för att vi skulle sluta.(tur att du inte var där Fia, jag vet ju hur mycket du gillar när jag gör det haha;) ) Men inte slutar vi för det, tvärtom! Vi börjar smälla så högt och så många vi kunde och ja hon verkade allt annat än glad, fick mig en och annan mördarblick från henne haha!


prutt

jag har verkligen ingenting att berätta om min dag. har varit ganska händelselös förutom efter skolan när jag och vicky åkte till stan och skulle hämta ut några gratis biobiljetter som hon kunde få och stod i kö jättelänge och när vi kom fram så sa dom typ nej det går inte :P sen åkte vi hem och nu är jag hemma!




några bilder från uppvisningen, vi var grymma tjejer :) <33

Växande avfallsberg och global uppvärmning! KUL...

Just nu har vi samhällskunskap och sitter i biblioteket och söker fakta, eller a vet inte riktigt hur mycket fakta om växande avfallsberg och global uppvärmning som man hittar på facebook.

Nu ska vi ha klassråd sen en timmas plåga med Serena!

HEJDÅ!

Första advent!

Sitter just nu och lyssnar på musik, just nu är det 3 doors down som spelas men spotify är jobbigt och håller på och hackar och sen den där jäkla reklamen som kommer och förstör... känner dock att jag börjar tröttna lite på den musiken jag har, jag behöver lite ny bra musik så är det någon som har någon bra musik att tipsa om så är det bara och skriva! :)

Idag är det ju också första advent så nu är det inte långt kvar tills det är jullov, julafton och även NYÅR! Tråkigt nog känner man ingen större julkänsla eftersom det regnar heeeela tiden-.-




Mycket snö ska de vara när det är jul!♥


Idol nästa?

Igår åkte jag iväg och träffade världens bästa Jossan på kvällen! Kvällen blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss från början men den blev lyckad i alla fall! Vi möttes vid nio tiden i Brommaplan, hyrde film (Hannah Montana THE MOVIE! HAHA) och köpte massa godis mmmmm : ) Sen åkte vi hem till Jossan och kollade på filmen, rätt bra men ingen av oss förstod meningen med scenen då alla springer runt i snurrdörren!?

Sen blev det singstar! FAN VA GRYMMA VI VAR........ herre jävlar asså, vi spelade upp när vi sjöng och ja... det lät allt utom vackert men vi fick oss ett gott skratt i alla fall!

Nu ska jag gå och kolla reprisen av Robinson sen blir det att plugga...

puss


nu bär det av mot s:t Jacobi






Nu gäller det!!!


FREDAG

Idag började morgonen med spanska sedan hade vi håltimma från 9.30 till 12 så då åkte jag, Jossan, Cissi och Emma in till stan. Jag hade som sagt tänkt köpa ett par nya leggins men såklart fanns inte dom jag ville i min storlek så det blev inga :( Vi gick sen och åt på taco bar, MYCKET godare än maten i skolan!

Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade 1h och 40 minuters matte! helt sjukt lång lektion!:o Jag och Jossan var ju väääldigt akiva och koncentrerade på den lektionen.....eller inte hehe...

Sen åkte jag i alla fall hem, träffade Qassim på bussen så fick sällskap en bit hem så de var trevligt :)

Ikväll ska jag in stan med ett helt gäng brudar och äta middag någonstans, tror vi är drygt 13 stycken! Väldigt trevligt ska det bli att träffa alla igen!:)


puss och godnatt

idag har jag som sagt varit med sara, han även träffa på lotta ett tag men hon kommer alltid hem när jag ska åka:( Imorgon har vi en lång håltimma mitt på dagen så det snackas om att vi ska dra in till stan och äta på tacobar, behöver också köpa ett par nya leggins så ska försöka hitta ett par då när vi ändå är i stan.

nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa åtminstonde ett kapitel i min engelska bok så jag blir klar med den snart!

puss och godnatt<3

Längtar tillbaks till alla våra härliga och roliga kvällar i somras min fis! :) 


rastlös

1.Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad skönt, vi har inte heller så mycket :) ska du göra något kul i helgen då? <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kan vi inte vara här och kolla på en robert-film? (a)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej -.- <3 

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Aa det tycker jag med :) när slutar du? <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Haha vet inte om man ska skratta eller gråta å usch va de gick åt pipsvängen! :P <3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
 
Hihi va bra :D <3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ska du göra något ikväll? <3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Heej :) vad ska du göra ikväll då sötis? <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Ett tag :P vet inte hur länge :P <3

10. Din romantiska replik?
men åå nej han är inte snygg! :P

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha tack så mycket! :) <3

mys och plugg med snuskis-sara :)

Efter pankakstävlingen med jossan och lite chill i korridoren rullade vi iväg till tunnelbanan, sen när jag stod i brommaplan kom sara, vi satt och snackade om djupa, intressanta saker som man blir väldigt uppretad av... slutade med att jag gick av bussen tillsammans med sara och följde med henne hem :) vi sitter nu här i deras otroligt mysiga kök med massor av tända ljus, vi har varit duktiga och pluggat och druckit gott te :)







Mycket skratt har det blivit idag precis som vanligt! ;)


vi är ju bara för snygga!?



sara och vicky i ett nötskal! hehehhehehe....


jag hatar att plugga!

nu har jag typ pluggat konstant sen jag kom hem för typ två timmar sen, men ändå känns det som att jga inte har kommit någon vart. men jag är iaf snart klar med franskan nu, sen är det bara engelska kvar!

haha idag hade vi först datakunskap som var ganska lugnt faktiskt och sen slutade vi, men eftersom det var pannkakor i skolan var vi ju tvugna att stanna kvar och äta. jag och vicky hade pannkaksätartävling, men det blev aldrig riktigt nån tävling utan vi kom överrens om att vi skulle äta tio pannkakor var. VI LYCKADES!! vi kände oss ganska tjocka efterråt för vi var tvugna att stanna på väg upp för trapporna för det blev så jobbigt med alla tunga pannkakor i magen xD... haha tur att vi inte hade jeans på oss iaf ;)



när mamma kommer hem ska jag gå med på en prommis med hunden! hoppas inte det regnar då.
puss <3

091125

nu ska jag alldeles strax få skjuts av pappa till mathias! vi ska kolla på något robert gustafsson film... idag var det sista danslektionen på terminen :( imorgon slutar jag kvart i tolv!

 

glasögonorm!

Kom nyss hem för ett tag sen, gick tidigare från skolan för att hinna till läkaren och så har jag hämtat min glasögon som var klara, så nu har jag glasögon så nu kan alla sluta tjata på mig att jag ska skaffa de! haha;) känns väldigt konstig att ha glasögon är så ovan att se mig själv i de och jag blev helt yr i huvudet så var tvungen att ta av mig dom, få se om jag vågar på mig att ha på mig dom i skolan imorgon...

har fått i uppdrag att laga carbonara till middag ikväll så ska snart om ett tag börja med det sen blir det till att plugga engelska ikväll eftersom jag skippade de helt igår och satte mig och kollade på tv istället, ångrar de nu i för sig skulle vart skönt om man hade de gjort redan, men jag får skylla mig själv! -.-



Jag och Antonia :)

time to bed

idag har jag hunnit med massa! försovit mig, kommit för sent till skolan, haft franska, haft svenska, ätit fil till lunch, haft geografi, haft samhällsprov som jag tror gick bra, haft ekonomi i typ en halvtimme, åkt till stan, hittat nya tävlingskläder, köpt tre t-shirtar för 99 på stadium, ätit muffins, pluggat, ätit middag, vart på core, cyklat på gymmet, sytt ihop två pannband, kollat halva depserate, duschat och druckit te. det var min dag!

nu, sängen och engelskaboken! godnatt! <3


:(

jävla fotbollsmatch :( = inge paradise hotel :(

magmuskler!

Nu har jag precis kommit ut från duschen, var duktig och var och tränade med Johanna, blev en massa magövningar. känner att jag kommer ha världens tränigsvärk imorgon men men de kanske blir någon tvättbräda till slut höhö...

Idag har jag annars haft samhälls prov om regering, riksdag och sånt där tråkigt, gick ganska så bra tror jag!:)

Nu ska jag gå och plugga lite engelska och ta mig en apelsin sen blir de Paradise hotel!:)



BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA PÅ ATT BYGGA KORTHUS!;D


Paradise !


Idag har hela min eftermiddag bestått utav plugg till samhällsprovet som är imorgon! kan det mesta ganska bra men en del saker är så förvirrande och jag blandar ihop de, men det ska nog gå bra hoppas jag!
var även duktig och gjorde en del av engeslska stencilen som vi fick istället för lektionen på fredag, förhoppningsvis har vi inte heller någon matte då och det betyder att vi endast har spanska och då struntar man ju såklart att gå på den!hehe
Nu snart börjar Paradise hotel så ska bänka mig framför tv, är otroligt sugen på en apelsin men funderar på om jag verkligen orkar ta och skala en haha.

nej nu måste jag skynda iväg så jag inte missar Paradise!





HAHA, otroligt snygg bild(NOT)! en liten hälsning till dig sara! ;)


en månad och en dag till julafton

idag var en bra dag. vi hade först samhälle där vi fick plugga till provet imorgon som jag förövrigt tror att jag kan ganska bra :) sen hade vi klassråd, lagom flummigt! sen gympa med typ brottning sa dom men det var typ lite sammarbetsövningar och lite styrka och så, faktiskt roligt! sen lite boxning och alla slog så hårt så man typ flög bakåt. sen var det lunch med pyttipanna och sen engelska men en hemsk serena som inte är att leka med och sen matte och sist men inte minst håltimme från ekonomin, tack thomas!

det var min händelserika dag, nu ska jag läsa kapitel 6 och sen bär det av till dansen med agnes!


<3<3


Ännu en söndag...

Idag hade jag egentligen tänkt gå upp för att vara lite hurtig och hinna ta en joggingrunda på morgonen, men nej så blev det inte, var sååå mycket skönare att ligga kvar i sägen och sova när klockan väl ringde! Gick istället upp vi halv tolv och satte mig och åt frukost och kollade på reprisen av idol:)

Annars har jag varit ganska effektiv och pluggat har hunnit göra alla instuderingfrågor till samhällsprovet och läst lite i boken har även städat, plockat undan alla kläder i rummet och dammsugit!

Har precis duschat så nu ska jag gå och torka håret lite, ska nog köra på att ha mitt krulliga hår imorgon, det var ett tag sen nu! Nu ska jag sätta mig framför tvn med min kissekatt i knät och kolla på något kul!:)

 

 


Gubbar med stora ölmagar! ;(

Idag har dagen bestått utav att sooova och plugga... Senare mot kvällen blev det mycket trevligare då Sara kom och höll mig sällskap, det blev massor av prat och så kollade vi på Robinson och åt min och Lottas egna goda glass! (förlåt lotta, men det finns lite kvar till dig fortfarande!;)) Men angående Robinson, man satt och hoppades på att man skulle få se snygga, unga och vältränade killar springa runt på stranden men NEJ, istället är det nästan bara gamla gubbar med stora jävla ölmagar! VARFÖR?! En riktig besvilkelse!

Nu har jag precis följt Sara till bussen, tror jag ska gå och sova nu så jag orkar upp imorgon och plugga till samhälls provet... Inget man ser fram emot direkt, men men det måste ju göras...

Puss och godnatt<3












Sara :)


En riktigt lyckad dag!

Idag har det varit en riktig toppen dag måste jag säga! Dagen började som vanligt med trevligt sällskap på bussen av 309:an barnen till brommaplan, sedan var det dags att sjunga lite Ricky Martin på spanskan följt av en timmas plåga med engelska.... senare efter lunch hade vi matte och fick sluta klockan 13 istället för 13:30 då man skulle gå och vaccinera sig mot svininfluensan / fläskhosta / baconsjukan och allt vad den nu kallas, men själv slipper man denna hemska vaccination följt av alla tusen biverkningar som att bara kunna gå baklänges och prata när man springer (?) då man redan har överlevt svininfluensa haha! Skönt att det finns något positivt med det i alla fall!

Jag och Jossan drog sedan vidare till gymnasiemässan för att kolla läget lite, när vi kom dit försökte en thg:are värva oss till skolan men vi går ju redan där höhö. Gick runt där lite tills det började kurra lite i magen, då kom jag på att vad Sara berättade imorse för mig på bussen, att hon hade suttit och packat små påsar med broshyrer och godis dagen innan när hon var med på gymnasiemässan. Så vi skyndade bort till Psykologigymnasiets monter och mycket riktigt så låg det två små godisar i påsarna! :D Dom satt riktigt fin i våra hungriga magar och goda var dom också måste jag säga! :)

Vi tänkte sätta oss och ta en fika på cafét där på mässan, men eftersom det inte fanns så mycket mer än några dyra och torra bullar så drog vi in till stan och satte oss på sandy's där det blev en 3,5 timmars fika som bestod av Chai, muffins, hallonpaj och väldigt intressanta och roliga samtal!

Vid halv åtta tiden mötte jag upp Johanna på tunnelbanan för att äta middag på pizza hut, otroligt goda (men något dyra) pizzor har dom! fattiglappar som vi är lämnade vi endast 1kr(!) i dricks efter vi sett den svindyra notan vi fick! hehe, lite skämmigt sådär...

Blev sedan att åka mot brommaplan för att lämna tillbaka en film jag hade hyrt och sedan ta bussen hem, kom hem för ungefär en halv timme sen och tänkte snart lägga mig i sängen och mysa framför ett par avsnitt av Sex and the city! 


   
Jag och Johanna från kvällen i Lundhagen i sommras!                
(hehe, kommer du ihåg vart busstidtabellen hammande!?)



Världen underbaraste Jossan!<3


Och självklart får vi inte glömma bort att tacka Sara för att du
berättade om godisarna i påsarna! :D

:)

Dagen har rullat på som vanligt idag, spanska, datorkunskap vilket jag tror är världshistoriens onödigaste ämne eftersom alla ändå bara är inne på facebook(!), sedan blev det pasta och currykyckling till lunch, fortfarande väldigt förvånad över att vi inte fått någon korv den här veckan! :o På halvdagen hade vi en förläsning om aktier och fonder, något långtråkigt och man höll nästan på att somna till slut…

Efter skolan träffade jag på Dennis ett tag för att sedan bege mig in mot stan och vara med i undersökningen. När jag väl kom dit visade det sig att de hade överbokat så jag fick mina pengar och fick gå direkt, snacka lättförtjänta pengar! haha :)



<3


då var man hemma igen

nu har jag kommit hem från skolan och gymmet och jag är hungrig och vill ha maat! idag var det en från unga aktiesparare som kom till skolan och pratade, lagom kul... sen åkte jag bums till gymmet och nu plugg.

jag fick en banan av min syster efter gymmet, den var mosad!

nästa termin ska vi ha estetisk verksamhet och förut valde jag bild, men nu vill jag byta till drama för det verkar mycket roligare! hoppas man får det :)


En dag träffade jag en fin flicka, hon ser ut ungefär såhär och hon är
heelt underbar! <3


hmmm, de här med rubriker....

Nu har jag precis tagit mig en dusch, tänkte gå och lägga mig och sova redan, känner att jag behöver en lååång natts sömn! :)

Imorgon är det torsdag vilket betyder att vi har 2 hela timmars otroligt rolig och lärorik datorkunskap (NOT!) och även en lång halvdag då unga aktiesparare ska komma och föreläsa..... Sen efter vi har slutat ska jag in mot stan och vara med i någon sorts undersökning om kontankort och mobiler, kul nog får man betalt för besväret också så man får lite cash i plånboken, vilket man såklart inte tackar nej till! :)

Ne, nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig i sängen, lyssna på musik och sova!

godnatt<3

städastädastäda

nu har jag kommit hem från träninget och duschat! snart är det bonde söker fru, inte missaaaa!! och sen är det paradise hotell, inte missa det helleeer!!

idag åt jag broccoligratäng till middag, inte att rekomendera! men det kött till, gott! jag lyssnar på i gotta feeling, man tröttnar aldrig på den låten asså. 

senare kanske min pojke kommer och kolla paradise med mig, hoppas det iaf! idag hade vi svenska prov som vi sa tisigare och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, så dåligt gick det :(

nu ska jag städa mitt rum säger mamma, bäst att lyda :P
puss <3

  
Jag vill ha sommar nuuuu!! <3

INGEN KORV DEN HÄR VECKAN!

Nu sitter vi i skolan och skriver om bergarter, tokigt intressant!

dagen har också bestått av svenska prov om antikens grekland.... de gick jätte bra...(host!) hade även en farlig idrottslektion med innebandy och skjutande bollar överallt! Men sedan fick vi potatismos till lunch vilket muntrade upp en lite + att det inte blir KORV en enda gång den här veckan till lunch! vi ba TJOHOOOOOOO!

Jossan har också försökt lära sig att lyfta ena ögonbrynet, vilket hon inte lyckades så bra med hehehhehe, men en dag ska hon klara det!

nu blir det ekonomiprov, inte kul :( men sen slutar vi och då har vi inget mer plugg den här veckan, heeelt underbaart!!

hejdå! <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0