typ vår?

dagen har spenderats i skolan med vicken och på gymmet med freja. trevligt att träffa henne igen, sötnosen! vi hade iaf en del att prata om eftersom vi inte träffas så ofta. mycket trevligt att förena nytta med nöje.

i helgen var det ju tävling och shit vad grymma vi är! jag och agnes kom etta i par och shit vad glada vi var! gruppen var grym och jag har världens bästa dansvänner! <3


här är våran fina pokal och jag hoppas det var okej att jag snodde bilden agnes? <3<3


rast

Vi har precis haft spanska, om sisådär 20 min ska vi ha drama i hundra år och slutligen matte prov... efter skolan ska jag träffa johanna vi ska vara duktiga och åka och träna :)



<3


skola, dans, mat, syntest

idag har jag först vart i skolan och vi var på hällsokontroll och lite så. jag och vicky lånade danska lexikon i biblioteket så nu är vi riktigt redo för våran resa! ska bara plugga in lite danska först :P efter skolan åkte jag direkt till blackeberg och övade med dansen ett tag, vi är så jävla grymma tjejer! jag hade typ galen träningsvärk i axlarna kände jag då, ajaj :/ sen kom jag hem åt middag med mormor och sen har jag och pappa åkt till vällingby och gjort en syntest så snart är jag redo att börja övningsköra!! :D

idag bråkade jag och vicken för typ första gången :O men det gick över sen när vi blev glada igen! hon är rätt söt fast hon slår mig ibland! <3


Cougar Town

hejsanhoppsan!

Just nu ligger jag i min säng och har de skönt och kollar på massa avsnitt av cougar town :) Igår i alla fall så var jag hemma hos jossan ett tag efter vi slutat och hennes syrra klippte mig, det blev fräscht och fint, hon är jätteduktigt! :) sen åkte jag hem duschade, åt middag och kollade lite på lets dance. sen vid 22 tiden gick jag och mötte Johanna, Erica och Patrik vid bussen och gick hem till Jocke. Vi satt först och spelade malarky, snckade och hade kul sen började vi kolla på en film som hette 2 dagar i paris men den verkade så dålig så vi bytte ganska så snabbt och kollade på kopps istället. Johanna sov i stortsett som en stock genom hela filmen och snarkade till emellan åt, jag somande också till ett bra tag hehe.... vid tre tiden gick sen jag, johanna och erica hem till mig för att sova, vaknade sen vid halv tio tiden och gick sen upp och åt lite frukost efter ett tag sen följde jag dom till bussen i det fina vårvädret! HELA 12 GRADER UTE NU! :D

ne, nu ska jag fortsätta kolla på cougar town ;)

föresten, nu är det bara 18 dagar kvar tills vi drar till köpenhamn tror jag! :D





Stranger!



Haha ibland är det kul att prata me folk som inte förstår vad man säger xD

whatch out!!

nu är det bokat och klart! vi ska till köpenhamn!!!! igår bokades resan för mig och vicky. aah det kommer bli så grymt kul! idag är det exakt 22 dagar tills vi åker och jag längtar sjukt mycket! 
vi ska gå på louise tousaus eller hur det stavas och vi ska shoppa och mysa och bo på hotell och shit va kul det kommer bli!! :D <3


Jag visste inte att änglar kunde flyga såhär lågt! <3 

tråkig fredagskväll......................

Idag har jag som vanligt varit i skolan, hade bland annat muntlig presentation om en kändis eller liknande på engelskan, jag pratade om Jessica Alba. sen till lunch var den pannkakor, jag och jossan försökte slå vårat rekord men vi orkade inte så vi gav upp!  sen vart det bara matte, det var rätt lugnt, vi tog en låååång rast och sprang i trappor och filmade slowmotion heehehe, kul!

har bara varit hemma hela kvällen idag, kände att det behövdes.. har varit duktigt och pluggat massor faktiskt! har snart skrivit klart hela idrotten ska bara skriva de sista nu snart så det känns väldigt skönt!

kollade också på solsidan och åt Ben & Jerry mums!

imorgon ska jag möta jossan i bromma vid ett sen ska vi iväg och leta jobb, så vi får hoppas det går bra!
sen på kvällen får vi se vad som händer, inget 100 bestämt än.





idag imorgon är det fredag

ni har jag pluggat typ konstant sen jag kom hem men det känns ändå som att jag inte har kommit nån vart alls... men jag är iaf klar med det som ska vara klart imorgon, det till på söndag får vänta. idag blev jag medlem på bioklubben också, najs!

jag har precis ätit middag och nu sitter jag och kollar runt lite på bloggar och så. nu ska jag leta jobb igen.. det är tråkigt! jag vill bara hitta nåt bra och börja jobba direkt.

jag har min nya mysdress på mig idag, den är jättebra!


flum

nu sitter vi i datarummet och skriver om migration och integration, intressant... snart har vi ekonomiprov,hjäääälp!! vicky ska på bio med sin syster efter skolan, hon ska se remember me med robert pattinson. jag ska på dans med agnes! sen ska jag plugga franska medans jag bajsar.

victoria är hungrig så hon ska gå och äta sitt bajs. vi ska kolla på en film med blåbärsspya någon dag, spännande. en tjock tant står och slår barnen dom är rädda och sen får dom äta hennes blåbärsspya, gott!
sen är det en kråka som tappar ögat, vilken film? dem som svarar rätt får en puss på skinkan!

nu sitter victoria och gråter så jag ska ta och leka linus på linjen och muntra upp henne.

puss <3   

:)

hejsan hoppsan! nu var det ett bra tag sen jag skrev... men idag har jag i alla fall varit på arbetsintervju på gröna lund! tror det gick ganska så bra men de väntar att se om jag fick jobbet eller inte... gick sedan runt i stan ett tag och kollade lite sen åkte jag mot lilla ekerö och träffade ferdaws ett tag :)

hade egentligen tänkt försöka hitta på något kul ikväll men jag somnade som en stock i fotöljen när jag satt och kollade på tv, det var i storsett omöjligt att hålla ögonen öppna hur mycket jag än kämpade, men nu ska jag gå och mysa ner mig i min varma och sköna säng med cosmopolitan och sen sova.

imorgon ska älskade lotta komma hem till mig, vi ska sätta på oss våra täckisar och ta en promenad och skvallra om allt mellan himmel och jord, var alldeles för länge sedan vi träffades så vi har mycket att ta igen! 

 
haha, alltid lika snygga...!

shopping, middag, bio

nu ska jag snart åka in till stan och möta vicky! vi ska prata taktik och shoppa lite och sen ska vi möta upp våra föräldrar för middag! får se hur det här blir :P sen ska vi på bio och se shutter island, aah :O

igår var jag först med elin på dagen, hon är mysig! sen åkte jag och freja till brommaplan och hyrde massa bra filmer och sen till pizzerian och köpte mat och sen hem och titta på dating in the dark, DH, cougar town, första säsongen av OTH, ronja rövardotten, tzatziki och hannah montana. när vi sätt alla dom var klockan typ halv sju på morgonen och då gick vi på prommenad och sen gick vi hem och sooov!! sjukt mysigt hade vi iaf! <3

imorgon åker jag till kusinerna i leksand!! puss <3


lovlovlov

första dagen på lovet har gått och jag och vicky satt och fikade typ hela dagen och pratade om allt vi missat under dagarna som hon var i spanien. dom verkar ha haft det hyffsat bra iaf :)
när vi åkte hem från stan åkte jag direkt till åkeshov och gick på afrikansk dans med sara, haha riktigt roligt faktiskt!!

i lördags träffade vi släkten och i söndags med! imorgon ska jag leka med elin som jag inte har träffat på hur länge som helst, ska bli galet roligt!! <3

RSS 2.0