VALBORG

Nu sitter vi hemma hos jossan, vi ska byta om och lite sånt sen ska vi ut och grilla! :) vi har vart och köpt korv och bröd och läsk och sååå, så vi är redo nu! bara det slutar regna så blir det perfekt :)

Elvis vs Janis Joplin :P

torsdag idag och imorogn är det valboooorg! idag var jag elvis på dramat och det var typ ganska kul, speciellt att klä ut sig :) vicky var janis joplin och hon var rätt snygg. vi var rätt bra. sen hade vi ekonomiprov och jag tror det gick bra och sen åkte vi hem och nu kom jag hem för ett tag sen. när pappa kommer hem ska vi övningsköra. jag och freja tänkte gå på street funk på åkeshov men jag har jätteont i halsen och huvudet så det får helt enkelt bli en annan dag :( jag som var taggad!

imorgon blir det en lektion, arbetsintervju på coop, sen ska jag träffa vicky och sen hem fixa sig och sen valborg lixom.


Elvis med skinnbyxor, skinnjacka och vit skjorta och Janis Joplin med blommig kjol, peacelinne och typ blommig tröja :P snygga eller vad? <3<3


PUSS

hejhejhejhejhejhejhej snart börjar alla mina favoritprogram som går på rad allihopa! först dating in the dark, sen DH och sist men inte minst cougar town.

idag efter skolan träffade jag och vicky upp agnes och vi gick och köpte en vattenpipa på nåt lite sunkigt ställe och sen åkte agnes hem och jag och vicky skulle åkt till rålis och satt oss och pluggat men när vi gick av tuben så var det helt molnigt och blåsigt så vi åkte till donken och åt glass och pluggade istället :)

imorgon är det engelska nationella, kuuul :/


jag vill ha ett jobb?

idag har jag typ varit ganska lat... har iaf skrivit klart svenskan och nu ska jag börja plugga drama, ska lära mig hela elvis livshistoria, kul... jag och ia tänkte gå till gymmet men vi var så lata så vi gick ut på en powerwalk i typ en timme istället. sen kom vi hem och drack te.

helgen har iaf vart lyckad och trevlig! imorgon blir det till att åka in till stan och leta roligheter och sen ska jag och vicky träna på vårat drama, bah hej jag heter elvis :)

puss <3

plugg & hollywoodfruar

Nu ska jag gå och plugga lite ekonomi och drama må¨ste lära mig typ Janis Joplins livshistoria utantill.... lycka till med de...! annars har de bara vart skola som vanligt idag, på engelskan satt jag och jossan och slog varandra på knäna och konstiga grejer för att få fram reflexerna, kul hade vi men vart fan får vi alla konstiga ideér ifrån? haha

När jag kom hem bytte jag om direkt och gick ut och sprang, märks att jag fått up kondisen liiiiite sen jag började i alla fall blir inte helt död direkt i alla fall, tjoho!:D

ne nu måste jag sätta igång med plugget för om en timma börjar Hollywoodfruarna och de vill jag inte missa hehe :)

pusspuss


söndag

Vaknade imorse hemma hos jossan, åt frulle å snackade på som vanligt sen var vi duktiga och pluggade lite ekonomi! Kom hem vid tre typ och ar inte gjort ett piss sen dess. nu börjar de kurra lite i min mage så ska kravla mig iväg till köket o se om jag hittar nått gott.

hahaha, sara länka massa sjuka videos. snubben är ju bara lite skum asså......
http://www.youtube.com/watch?v=Ye8qZNeesqo&feature=related


lördag baby

Idag vakande jag vid tolv av att jag fick ett sms av jossan :P kom upp ur sängen vid ett åt lite frulle och kollade tv. sen fick jag för mig att jag ville sy om ett par jeans så de gjorde jag också, de blev skitbra :D sen kom issa och viktor hem så då satt vi allihop ute i solen och käkade äppelpaj m vaniljsås, mums! nu har jag precis bytt om och snart är det middag. sen ska jag iväg till bussen och ut å busa med jossan :D

Ha en kul och trevlig lördagskväll för det ska jag i alla fall ha! puss :)


lööördaag!!

jag gick upp typ halv tio imorse och åt frukost och sen kom freja och lena och hämtade mig och vi hurtade på gymmet i nästan en timme. vi var duktiga! sen åkte vi hem och nu har jag pluggat, duschat och bakas cheesecake och så... ikväll ska jag och victoria iväg och busa. vi är rätt bra på sånt!

igårkväll kollade jag på disturbia på teve och den var lääskig och jag var räääääddd, speciellt när jag skulle sova :S men den var braaa och jag blev lite kär i ronnie :P

nu fick jag parmaskinka av pappa, muuuumms!!

nu är det fredagsmyyyyys!!

nu sitter jag här i mysdressen och kollar på top model. vi hade bara en lektion idag så vi slutade typ halv tio. sen åkte jag in till stan och mötte upp ia. vi gick runt och kollade lite och hon köpte en studentklänning och den var baotafiiin!!! sen åkte vi till gymmet och körde 50 min bara kondition, duktigt :) sen kom vi hem och nu sitter jag här och ska bara ta det lugnt hela kvällen för jag är jättetrött!


från utö i åttan! <33

FREDAG

Hann inte med att blogga något igår men jag var först och åt lunch med Johanna eftersom jag slutat tidigt, sen missade jag bussen hem och då tyckte jag inte de var värt att åka hem längre, jag skulle bara få sitta på en buss fram och tillbaka eftersom jag skulle iväg och träna i åkeshov med Johanna sen. Så istället gick jag runt i stan ett jävla bra tag och sen till Åkeshov. Först tränande vi Bodypump, och herrejävlar jag trodde jag skulle dö..... behöver verkligen träna upp mina muskler kände jag för var helt död i både armar och ben... självklart var de typ 10000 år tills bussen gick hem så vi gick in och tränade på gymmet i typ en halvtimma innan vi åkte hem :)

Idag har jag bara haft spanska sen var tydligen engelska läraren inte där och då var det aslångt kvar till matten som också var sista lektionen så struntade i de och åkte hem istället. På väg till tunnelbanan fick jag en fet hjärtattack när jag trodde jag glömt mina nycklar nånstans, men sen hittade jag dom som tur var. precis när vi ska gå igenom spärrarna fick jag min andra hjärtattack, den här gången var det mobilen som var borta! fick lite smått panik eftersom jag trodde den låg på en bänk i korridoren så jag sprang tillbaka till skolan och upp för alla trappor men som tur var hade jag bara glömt den i skåpet. Sprang tillbaka till tunnelbanan för att hinna med bussen hem. de gjorde jag också så kl 11 var jag redan hemma idag :) Har hunnit att träna, tog mig en joggingrunda och hoppade hopprep ute till musik haha :D När jag kom in åt jag lite yoghurt och satte mig på balkongen i solen och läste solo , sen började de regna :(


Ge mig sommar, sol och VÄRME NU!


siamesiska tvillingar?

idag slutade vi typ kvart över elva så jag kom hem och åt lunch och sen dess har jag pluggar och typ kollat lite på teve. nu har jag iaf kommit igång med idrotten och det är inte så himla svårt.

jag har iaf skrivit allt som jag ska säga när jag ska vara elvis nu så nu ska jag bara plugga in det och öva lite med victoria och hitta en bra låt att spela upp :)


Jag har väldens bästa siames!! <3<3


nattinatti

nu får jag börja övningsköra!
idag kom körkortstillstånden så i helgen blir det min premiärtur. aah det blir kuuul!

idag hade vi bara två lektioner, skönt! när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle plugga en massa så att jag inte behöver göra det i helgen, men jag somnade i soffan och sov nästan tills jag skulle åka till dansen och nu kom jag hem för ett tag sen så det har inte blivit nåt pluggande för mig idag... men imorgon, då!

imorgon bitti kommer vi inte ha någon el här hemma för dom ska göra nånting så jag vet inte hur jag ska kunna se nånting... men det löser sig, får väl använda en ficklampa eller nåt.

nu blir det snart sängen för mig, godnatt <3

It's just the beginning it's not the end

Idag blev det en riktigt skön dag! Sovmorgon och bara svenska prov! Imorse blev jag klar typ långt innan bussen gick så jag tog mig en promenad och gick ett par busshållplatser i stället, det var riktigt solit och härligt :)
efter svenska tog jag o jossan en prommis in till stan och åt buffé på pizzahut, matkoma efter de säger jag bara! Sen joinade vi Johanna ett tag i vällingby innan hon skulle tillbaka till skolan igen, vi vandrade runt inne på lagehouse ett bra tag innan vi gick till tunnelbanan. Jag gick av i blackeberg och mötte johanna där och kollade på retoriktävlingen som dom hade där i skolan sen efter det åkte vi till brommaplan för att ta bussen, johanna fick där också en hjärtattack efter att jag ryckt henne åt sidan då hon var typ 1 cm från att bli totalt mosad av en buss hehehe... åkte med Johanna hem och gick ut och sprang, då fick jag dagens andra hjärtattack när jag hörde och såg något prassla runt i diket... min första tanke var shiit de är en orm efter oss så jag får panik, skriker och tar  tag i johanna och springer i väg och hon stackarn förstod ingenting vad jag egentligen häll på med hahaha
Nu ska jag gå och duscha sen kanske skriva lite på idotten om jag orkar annars tror jag nog att jag går och sover, har en jäkla huvudvärk just nu... :S


schizofrenväder?

nu har jag precis ätit middag och nu sitter jag och pratar med världens snyggaste elin på skype, trevligt :) idag slutade vi typ halv tio efter ett svenskaprov, sköönt! då gick jag och victoria in till stan och åt lunchbuffé på pizza hut, gotttgottgott! sen åkte vi till vällingby och träffade och johanna och gick in på gina tricot och lagerhouse och hm, när vi var i vällingby så snöade det. sen åkte jag hem och hämtade saker och sen bar det av till gymmet.


<3<3

väntar på en seg vicky!

nu sitter jag här själv och pluggar svenska som bara den. har precis vart ute och agerat fotograf till ia och saras studentfoto till inbjudningskortet, dom är fina! det var kallt ute och dom blev aldrig nöjda, men jag tror att vi iaf fått någon bra bild nu!

imorgon är det svenskaprov och jag ser inte fram emot det... men dom här proven är bara att skriva det som ploppar upp i huvet och sen hoppas på det bästa, bra taktik!

jag väntar på att vicky ska komma in på skype så att vi kan plugga tillsammans, men hon verkar inte riktigt vilja sammarbeta med mig den filuren? <3

prommis och sol!!

idag har jag pluggat massa svenska och vart på prommis med min underbara vän elin. vi satt på torget och åt chokladfingrar och gissa? vi såg carola på vivo igen. helt sjukt! jag ska typ börja hälsa på henne nu när hon bor här i området :P

isnart ska vi äta hembakad pizza till middag idag igen bara för att det blev massa rester kvar men det är gott så det gör inget. wild kids igår var grymt, måste bara säga det! och alla barn är söta. 
jag är ganska ifräsch idag så inga bilder här inte! byebye <3

SUNday

Idag vaknade jag helt av mig själv halv 8, hade egentligen tänkt sova ett bra tag längre men när jag ändå vaknat så tänkte jag att jag skulle ta tillfället i akt, så jag låg och drog mig först ett tag sen gick jag ut och sprang! Shit va grym man känner sig sen! var riktigt skönt ute, lite svalt och sol, perfekt springväder! :) kom hem duschade och sen åt jag frukost. annars idag har jag pluggat lite svenska, skittråkigt sitter typ bara å glor i boken å undrar vad jag håller på med....:s har rensat bland alla miljoner skor i källaren och slängt massa som jag inte använder och som var trasiga. har även suttit och spanat runt på ikeas hemsida, ska nämligen snart åka dit och köpa lite grejer till mitt rum som jag behöver bland annat ett skrivbord + stol och en till byrå så jag slipper ha massa kläder slängda överllat!

nu ska jag ut i solen och äta en banan :)


lördaaaag!!

nu sitter jag här helt ensam, har precis duschat och linne den bollen har somnat i soffan... så jag tönkte börja plugga lite svenska NU. har fått panik nu på kvällen så varför inte börja nu lixom...

var iaf och kollade på världens bästa kompisar och kusiiiin som tävlade idag och alla var så duktiga. jag blir stolt! och sen när vi kom hem så hade mamma, pappa och ia lagat hembakad pizza, muuumms!! och efter maten skulle vi gå till vivo och hyra en film och gissa vem som står framför oss i kön? joo tro det eller ej, CAROLA!! helt sjukt ju! haha värsta chocken vi fick när vi lixom hade stått där ett tag utan att fatta att det var hon, sen helt plötsligt bah shit det är carola :P haha han i kassan såg väldigt söt ut när hon skulle förklara, lite förvånad var han nog :P

nu ska jag gå och klappa på min fina kusin!


Godmorgon

Nu har jag precis vaknat och ska ta och göra iordning lite frukost och sätta mig framför tvn :) idag blir det ingen rolig dag precis, hade tänkt börja plugga på svenskan, usch! kanske tar mig en joggingtur också, om jag inte sjuter upp de till imorgon hehe....

spanska prov

Hallojsan, just nu sitter jag helt lonly i bibblan, har precis haft muntligt och skriftligt spanska prov de gick bra :) alla andra har fortfarande lektion och prov och jag har absolut ingenting att göra pruuttt :(

Idag ska jag gå lite tidigare från skolan för jag ska iväg och provjobba som telefonförsöljare, håll tummarna!
Jag sara och lotta hade egentligen planer på att vi skulle sitta nere på stranden och grilla idag men eftersom att vädret är förjävligt så blir det inget... :(

ne nu ska jag surfa runt lite och roa mig tills engelska börjar om typ en halvtimma.

pussipuss♥


shopping & plugg

Var med Jossan i stan idag, hade egentligen inte tänkt att köpa någonting utan bara växla tillbaka pengarna som jag hade kvar från Danmark men så blev det inte... fick med mig en fin vårväska, en bh och ett linne hem! Blev också en glass ute i solen, mysmys :)

När jag kom hem så pluggade jag först lite spanska sen gjorde jag ett mattetal, det var sååå anstängande så jag somande i över en timma med härlig musik i öronen. nu ska jag plugga lite english och sen yttligare lite español om jag hinner!

besitos


Saknar Danmark!


hejdå utväxten!

nu drar jag snart iväg till gymmet! jag har gjort en massa fynd idag, en bh, två par trosor och ett linne. allt för 130 kronor, skiitbraa!

jag och vicky åkte in till stan idag efter skolan och myste runt, hon är rätt så grym den tjejen!! sen åkte jag in till ia och färgade håret och klippe mig och det blev fiiiint!!


ingen utväxt!!

!

Tjoho nu är det drama sen slutar jag! byebye

franskaplugg!!

nu har jag precis kommit hem från dansen och hunnit äta middag. efter skolan idag åkte jag in till karlaplan och mötte upp agnes, sofia och rebecca och deras vänner! vi åkte hem till sofia och åt mackor och pluggade franska, trevligttrevligt!! sen gick jag hem, bytte om och åkte till dansen!

nu ska jag gå och plugga mer franska, byebye!!

återträff och pizza

Idag åkte jag med mami till tappen och tog bussen där så kom jättetidigt till skolan så jag åkte till fridhemsplan och tog mig en liten promenad till skolan istället :) På idrotten idag dansade vi bugg, foxtrot (?) och vals, och fyfaaaan va gryyym man va, hehheheh! Efter jag slutat kom johanna till skolan och sen hade vi sällskap till återträffen, de var kul och trevligt att träffa alla! :) Vi fick kolla på ett bildspel med massa bilder från 6-9 och oj vad alla har förändras! kul var det i alla fall! Vid 6 tiden åkte vi hem, fick åka med mamma även hem och Sara och Lotta följde med också, vi käkade pizza och hade de gött sen åkte dom hem och jag kollade på anna anka nu ska jag leta musik och sen plugga español!

 Hasta luego


Balen i nian :)


tjillevippen

Haluba!

Idag har jag varit i skolan, ovanligt? höhö missade bussen men typ 1½ sekund så sprang upp till tunnelbanan igen och åkte till blackeberg, där mötte jag Johanna och Kalle och hade sällskap med dom hem, trevligt :) Johanna började flina åt en snubbe som sprang brevid bussen och missade den tills hon såg att Lotta också sprang där brevid så hehehe stackars dig Lotta :(<3

Ville få med Johanna på en joggingrunda nu när det var så fint väder idag men hon var tvungen att plugga så jag tänkte ta min bästa vän musiken och springa själv men då hade tydligen Issa samma planer som mig så vi gjorde sällskap och tog oss en runda och det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga med tanke på att min kondis säkert ligger på nästan noll för tillfället hehe... men det ska de nu bli ändring på! Ska försöka få med mig Issa ut och springa på tisdag mornar när jag har sovmogon framöver! Får se hur det kommer gå men vi får hålla tummarn!

Imorgon är det skola som vanligt sen är det återträff i Tappen, ska bli kul! :)

Och här är en del bilder från Danmark också! ;)

Puss och Godnatt


Rådhustoget, här satt vi på dagarna och åt nudlar eller en god glass :)

LOVE YOU!

Christiania

Christiania


no photo, yeah right dude!

mums, typ godaste take away maten på gatan asså! nudlar<3

haha, hash maknaden.....


sooool

samhällskunskapsprov idag och jag vet inte hur det gick... helt okej tror jag iaf! idag skiner solen och jag är glad för det är typ sommar snart! jag ska snart äta middag och sen blir det gymmet för mig. jag försov mig imorse och fick stressa iväg till skolan, men jag hann iaf i tid.


i loooove you!! <3

skype

nu sitter jag och victoria och pratar på skype, fett trevligt! vi har lite problem med ljudet men nu funkar det typ :)

jag har pluggat lite samhälle idag och nu tror jag att jag kan det rätt bra! nu tänkte jag snart gå och äta en kiwi och titta på hollywoodfruarna!

godnatt! <3


Godmorgon....?

Nu har jag precis piggnat till och ätit klart min frukost som bestod av en stor god jordgubb/hallon smoothie! har sovit otroligt länge idsag gick inte upp ur sängen förän klockan var 14.30 har fått typ 13h sömn! men de var välbehövligt kände jag eftersom vi knappast sov något vår sista natt i Köpenhamn :) Nu sitter jag här i köket och pluggar samhällsekonomi och lyssnar på musik skulle egentligen villja ta en prommis i solen men känner att jag borde sitta fastklistrad i samhällsboken idag, usch...

puss  & kram♥

soliga söndag

nu sitter jag här i min systers rum och borde egentligen plugga massa, men jag pluggade lite i morse och det kändes som att jag kunde ganska mycket, så jag sitter här istället. snart är det dans och jag har saknat mina underbara danskompisar! imorgon är det skola igen... och jag kan fortfarande inte hitta kamerasladden fast jag letade massor igår så jag kan inte ladda in bilderna från danmark i datorn, prutt!

snart ska jag gå till agnes och vi ska åka till dansen, tjohoooo!!


bild från typ förra vintern

Köpenhamn♥

Som sagt, nu är vi hemma från våran Danmarkstripp! Det har verkligen varot tre helt sjukt roliga dagar! Känns lite tråkigt att det är slut nu, kommer sakna att känna den underbaaaara doften (HAHA, odören?)i vårat hotell rum när man kom in efter en lång dag på stan, alla tusen skrattanfall, våra vackra sångröster som säkert väckte hela hotellet, allt bus och kullebyttor ute i hotell korridoren, batterijakten i lobbyn, våran milslånga nattpromenad och alla andra tusen minnen från resan! Kommer massa bilder från resan snart :)

♥Tack för en helt fantastisk resa och tack för att du finns och är en så underbar vän! ♥


DU ÄR BÄST!


hemmaaaa!!

nu är vi hemma och vi har haft det så himla bra! mycket skratt har det blivit måste jag säga och jag har typ världens mest underbara vän. vi har gått i affärer, köpt typ tuse par skor, gått på museum, busat lite, myst på hotellrummet, ätit massa god mat och en röd pölse, skrattat, pratat om allt och lite till, haft ont i fötterna och vart trötta i benen. vi har haft så himla roligt och jag längtar tillbaka lite. tre helt underbara dagar med en helt underbar vän, det kunde inte blivit bättre! :) <33


Våran favoritplats på hotellrummet


sista kvællen

hejuhej, nu ær det våran sista kvæll hær och vi har haft det superkul hær!! nu har vi precis vart ute på en kvøllsprommis och ska upp till rummet igen och typ børja packa ihop våra saker!

pusspuss

hejdå sverige, hej danmark!

om fyra och en halv timme ringer våran väckarklocka och om fem och en halv timme ska vi stå påklädda, packade och klara i hallen för att börja våran långa resa. så nu ska vi typ sooooova!! vi är fett taggade och har till och med cyklat till ica och köpe bröd och gjort oss en matsäck så att vi inte ska svälta ihjäl på vägen lixom... vi vill ju gärna komma fram levande. cykeln höll på att ta död på oss, men vi var tappra hjältar och överlevde med några få blåmärken på arslet, fjuu!


om 12 timmar är vi på väg!

nu har jag snart packat klart jag med! imorgon bitti blir det att packa ner smink och tandborste och sånt, men allt annat är klart förutom min mysdress som hänger på tork fortfarande. nu sitter jag bara och väntar på att vicky ska komma hot och göra mig sällskap för imorgon bitti, tiiiiiidigt, bär det av mot arlanda och jag är sjuuukt taggad!! jag tror att jag har öpnnat och stängt min nessesär typ femtio gånger bara för att jag har glömt massa hela tiden, men nu tror jag att allt är med faktiskt.

idag var hela familjen på drottningholm och prommenerade, myyysigt! sen åkte vi till vällingby och jag köpte hårspray, tandkräm och rakhyvlar! :)




packat & klart?

Nu har jag stängt och låst min resväska men såklart så kommer jag på att jag glömt lägga ner massa grejer så de är bara att öppna och börja om igen...!



de här blir nog mitt sista inlägg, bloggar igen lördag eller söndag d vi kommit hem från danmark♥


tisdag 6 april 2010

Var uppe med tuppen idag och blev överlycklig när jag såg att det inte snöra utan att det var sol och 13 grader ute! duschade, målade naglarna åt lite frulle och sen har jag packat och plattat ut mina lockar... nu ska jag snart klä på mig och sminka mig så jag kan packa ner sminket. sen blir det nog en liten lunch innnan jag åker, ska först på ett informationsmöte om ett jobb och sen hem till Jossan och sova där inatt för sen ska vi upp typ 5 och börja vår resa mot Danmark! :D


monopol

igårkväll var jag och agnes hemma hos rebecca och spelade monopol, världens roligaset spel typ. jag och agnes blev fett taggade på att spela klart när rebecca redan hade förlorat men hon ville sova så vi fick skriva var vi hade hus och hotell och massa grejer så fick vi ta med oss spelet hem till mig. vi gjorde mackor och te och satt i min säng och spelade klart, hur mysigt som helst! jag vann förresten :P

idag åkte jag hem till vicken och hjälpte henne packa lite, men jag tror inte jag var till så stor hjälp men men... vi fick våfflor, gottgottgott!! i övermorgon åker vi iaf!! :D



fruktsallad och filmmys

Nu ska jag gå och käka fruktsallad och kolla film tror jag ska se evan den alsmäktige som går på 3an nu kl 21, myspys! :)
Imorogn kommer pruttjossan hit och hjälper mig packa till Danmark sen ska jag träffa mina favorttvillingar!
ha en underbar söndagkväll!♥


vällingby, skopunkten, vänner

idag var jag och mamma och pappa i vällingby och jag köpte ett par gymoaskor som jag har någon slags illusion om att jag ska springa runt kyrksjön i... sen åkte vi hem och hämtade upp ia och åkte till skopunkten och där öpte jag ett par blommiga tygskor, jättefiiiina!! när vi kom hem gick jag hem till agnes där rebecca redan var. vi spelade sällskapsspel och nu ska vi snart äta middag och sen ska jag träffa dom igen :) dom är rätt så braa!! <33


Sommar med mina underbara vänner är det bästa som finns! <33

jobba, sola, jobba, sola

Idag har det varit en väldigt rolig dag....eller inte. har i alla fall fall hållt på att städat massor på tomten, en liten deal jag fick av mina föräldrar att om jag hjälpte till lite så betalar dom lite till danmark, så jag har jobbat på hela förmiddagen nu! Men de har inte varit så hemskt tack vare att de är så varmt och fint väder, har bara varit ute i ett linne och inte frusit alls! nu ska jag ut i solen igen för en liten fika :)
puss


Solbränd?

Har verkligen varit toppenväder idag! När jag kommit hem efter att jag träffat Johanna tog jag en stor kudde och la mig ute på ballkongen och solade, inte i bikini direkt haha men lite färg i ansiktet kanske man har lyckats få? Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och vara med mamma och pappa som varit i Tunisien i en vecka!

 
Fick de här halsbandet av mamma och pappa som dom köpte i Tunisien
lite suddigt men det är en hand med ett öga i som ska betyda lycka på arabiska.


påskafton

idag vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och sa att hon hade hittat ett påskägg utanför ytterdörren som var till mig. tack julia, du är världens gulligaste! sen gick jag upp och åt lite frukost och väntade på att ia skulle vakna. när hon var redo gick vi först på prommis till ica och köpte lite påskpresenter till mamma, pappa och mormor och sen gick vi till gymmet. vi kom hem för en stund sen och har precis ätit lite lunch och så.

idag var vädret typ perfekt och nu är det verkligen våååååååår :D


Jag saknar det vi hade! <3

Vårpromenad

Gick upp vid 11 idag åt lite frukost och klädde på mig lite sköna kläder sen tog jag en promenad upp till nyckelby för att möta Johanna. Självklart hade jag alldeles för varma kläder på mig, trodde inte de var så varmt som det faktiskt var ute! Såg en liten mus och årets första fjäril på vägen! NU är det verkligen VÅR, ÄNTLIGEN! Fick sitta och vänta på Johanna ett tag eftersom hon var så seeeg, efter typ en kvart kom hon och Gustav tillslut, dom skulle först köpa lite godis o gott på ica sen åkte Gustav hem och jag och johanna satte oss ett tag och pratade massor, hon åker till Vemdalen imorgon och jag kommer sakna henne! ♥


jag köpte en jeansjacka på bikbok också!



låååååååångfredag!

jag är glad idag för det är fint väder och jag  har världens underbaraste vänner! igår kollade vi på film hemma hos julia, jättemyisgt! vi kollade inte så aktivt utan vi pratade mest, men det är så det ska vara. vi gick hem vid halv ett och då somnade jag bums. imorse vaknde jag vid elva, gick upp, åt frukost, städade mitt rum, gick på en lång prommis med mamma, åt lunch och nu har jag precis duschat och ska snart göra mig iordning lite och så. ikväll kommer petersson/gustavsson hit vi ska fira dom som har fyllt år :)

här kommer lite bilder på mina kläder som jag köpte igår i stan. 

 
båda från bik bok och båda var på rea, skitbraa!

april april din dumma sill!

hejsanhoppsan, idag är det första april och jag har än så länge lyckats att inte bli lurad, men har heller inte lyckats lura någon förutom nyss när jag lurade jossan att jag skulle färga håret svart.... lättlurad liten flicka de där ;) var som sagt i stan förut, köte i alla fall två tröjor sen fick jag vänta i 49475485 år på bussen i brommplan så jag gick in och shoppade på apoteket... träffade i alla fall bland annat oscar på bussen som ville ha en leverans på Rød pølse från danmark haha.

när vi var inne på bik bok idag och stod i kön hör vi att kassörskan pratar exakt som ena tjejen i Mia & Klara, blev ju bara lite svårt att hålla sig för skratt när det var vår tur att betala hahaha.



idag är det 5 dagar kvar till vi ska äta Rød pølse!


grå & lila randig hoodtröja bik bok


vit tröja från bik bok


påsklov!!

nu är det lov och det första jag och vicky gjorde var att pka till stan en snabbis när vi hade slutat. jag köpte en jeansjacka, en randig tjocktröja och en annan tröja! båda tröjorna var på rea, grymt! bilder kanske kommer sen. jag kom hem för en stund sen och nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar på vänner, mysigt! ikväll blir det middag hemma och sen ska jag träffa mina underbara vänner!


RSS 2.0