godnatt!

Helgen har varit bra! firade josefins 18årsdag i lördags. det var lyckat och hon var glad. det blev en lång och kall nattprommenad hem till olivia där vi sov. vi hade det mysigt på morgonen med toast och te. sen var jag tvungen att åka hem till nico och färga håret. det blev braaa! när jag kom hem gjorde jag ingenting... sov lite bara :) 

idag har jag bara varit i skolan och sen hemma. imorgon blir det väserortsmässan i södra ängby!

 
Jag vill ha sommar och värme!

lördag

igårkväll var jag hemma hos sofia med alla mina finaste flickor. vi pratade och drack te och pratadee och drack te. nu ska jag snart iväg till jobbet och sen blir det till att stressa hem och fixa sig för att sedan träffa min fina klass. 




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS FINASTE JULIA! <3<3

stan med lottaaaaaaaaa

Idag började dagen med spanska prov, sedan rullade dagen på och vi fik wok med nudlar till lunch så då blev jag mycket glad! :D sedan kollade vi lite film på engelskan och sen hade vi foto och hade lite redovisningar och fick låna hem systemkameror :) sedan åkte jag till stan med lotta :) vi var inne i massa udda, konstiga affärer som det nog dröjer otroligt länge tills jag gå dit igen bland annat en sexshop HAHA fyfan.... kul hade vi i alla fall!

vi tog en fika på muffin bakery och sedan fortsatte vi kolla i affärer :) det slutade med att jag kom hem md en ny kofta och 3 par leggins :)

imorgon är det fredag och då är det skola som gäler sedan ska jag även hinna springa förbi skolsyster:( sedan ska jag jobba till 18.30!

pusspuss


jobb, skola, barnvakt, plugga!

Dagen började med att jag började på mitt nya jobb i en butik kl 10, fick lära mig kassan och allt annat ndvändigt jag behöver. Sen gick jag prissätta lite kläder och hänga ut.sen vid halv 1 åkte jag till skolan och hade en lektion, sen tillbaka ut till ekerö för att hämta barn på skola och dagis och vara barnvakt till typ halv 7. nu ska jag plugga naturkunskap..........................


enzymer, fagocyter, lymfocyter...

...Jag hatar naturkunskap. prov imorgon och jag har pluggat i princip hela eftermiddagen. tog precis en paus för att äta middag och nu ska jag duscha och sen fortsätta plugga... sen blir det franska och engelska också, roooligt!! idag var jag i nya elementar och pratade om gymnaiset, det var roligt att träffa lite lärare och gammalt folk :) jag saknar den tiden lite!


(:

Igår kväll var jag inne stan med sara, lotta, fia, nikola, anton och camilo och fikade på café 60, mycket trevligt! Sen hade jag sällskap med min älskade syster hem och pratade massor! sen när vi kom hem kollade vi på film inne hos mig sen somnade vi i min trånga lilla säng, gick upp vi 10 och kollade på grease som gick på tv ett tag och nu borde jag faktiskt ta och plugga naturkunskap -.-


bye!

Storstädning!

fjuuu, snart har jag städat klart mitt rum! känns riktigt skönt nu när det väl är gjort! nu SKA jag fortsätta hålla det städat också! ikväll ska jag bara ta de lugnt tror jag o kolla på nån film eller nått och imorgon måste jag plugga!!!!

pappa på burk

idag var det skola och sen match mellan blackeberg och östra real, gissa vilka som vann? självklart blackeberg. vi kollade lite på matchen men sen blev det för kallt så jag och victoria åkte hem till mig, kollade ensam mamma, vänner och lite så. sen blev det pizza med pappa och sen biiiiiooooo :D vi såg pappa på burk och den var typ bra. den var lixom skön att kolla på. den var lite roligt och lite gullig och så.

godnatt!

skola, regn, stan

idag var det skola. vi framkallade bilder och så. jag och vicky trasslade in oss i våra egna problem lite grann, men vad gör det om hundra år lixom?
efter skolan mötte jag mamma på tunnelbanan oh vi åkte in till stan. jag fick två par skor, tack så mycket mamma!!
imorgon är det fredag och sen är det helg!!!


back to business

Japp, då var det dags att dra igång med bloggandet igen! Nu var det typ evigheter sen jag verkligen bloggade typ i sommras tror jag? aja det ska bli ändring å det nu!

Just nu sitter jag och kollar på tv lite samtidgt som jag instalerar lite grejer på datorn. om ett tag ska jag gå och sova för snart kommer jag somna mitt på datorn känner jag....

Det lär inte bli några bilder här på ett tag för jag har ny data och inga bilder alls på den så måste först köpa en hårddisk som jag ska flytta över allt på så de får vänta ett tag helt enkelt!

Pussochgodnatt

TILLBAKA

vi har bestämt oss för att göra ett nytt försök här på bloggen. idag var vi först i skolan oh sen gick vi runt och lteda efter kokosbollsfabriken i blakeberg och äntligen så hittade vi den. vi köpte lite kokosbollar och svällde i oss samtidigt som vi fotade lite till imorgon när vi ska framkalla och kopiera bilder. vi åkte till odenplan sen och skulle köpa fotopapper, men våran läraare har typ inte beställt papper så det fanns inga att köpa, suck!!


RSS 2.0