hemma hos josefinen♥

Nu har vi gått exakt 1 vecka och 1 dag i blackeberg! Vi går i en ny miniklass med 16 pers men de är toppen! schemat kan man inte heller klaga på, de kunde verkligen inte vara bättre! idag hade vi våran andra fotolektion först var det lite snabb genomgång sen var de dags att börja fota. Jag, jossan och en tjej som hette amanda gick ut och fotade tillsammans blev en del blom-, hopp-, och lite random bilder bara! :) Ikväll ska vi åka till gröna lund och kolla på NRJ :)

Imorgon är det fredag och även sovmorgon till kvart i 10 sen slutar vi 1 igen så de är niiiiiice sen på kvällen blir det till att ut å busa! ;)


fick bli en bild från köpenhamn eftersom jag hittar inget annat här på josefiiiiiiines data ;)♥


lördag

Snart ska jag hem till min snygga vän julia! hanna är där också så det blir mysigt! har precis vart på en prommis med sofia och pratat av oss lite, det behövdes! hon är väldigt bra och jag tycker om henne ganska så väldigt mycket!! :)

 
I love you.

hehehehehehe..............


jag ska fånga en ängel

morsningkorsnig! Var ju ett bra tag sen jag skrev något här... men tänkte jatt jag skulle försöka komma igång nu igen! Igår kväll åkte jag hem till Sara och Lotta och kollade på film och hade de lite mysigt sådär sov också över där, åkte hem idag vid 1 för dom skulle iväg. nu sitter jag och lyssanr på ted gärdestad och äter en macka men nu ska jag lägga mig och kolla på tv och kanske ta mig en tupplur känns som att jag behöver de! Imorgon ska jag åka iväg och klippa mig! ska bli väldigt skönt att få bort lite av mitt stora krull och tunna ut de lite :)

PUSS

kreta 5/8-12/8

om fyra timmar sitter vi redo i bilen för att åka till arlanda. 17.30 sitter vi redo på ett flyplan som tar oss till kreta och varmare breddgrader. det kommer vara grymt skönt och grymt kul med min underbara kusin, syster och vän :)


eclipse

nu blir det bio med vicky, eclipse! i övermorgon åker jag till kretaaaaa!! hassle har en ny låt som är grym och jag övningskörde idag och blev arg... min pappa är bäst ändå!! :D


O.C


Nu drar jag hem till den här snygga bruden och har O.C maraton!

det började i fredags...

...fest hos elin, mycket händelserik, trevligt folk, tar bussen hem till mig, somnar bums, upp tidigt, volontärer på prideparaden, inte så slitsamt jobb, äta kebab med bröd, prata med en kines och annat folk, komma in på pride park, ta en massa gratisgrejer, springa till bussen, äta på max, matkoma, hem och packa mina grejer, springa in på ica, köpa godis, bussen till nyckelby, gå nästan hela vägen, fixa kastspö för vi tänkte fiska hela natten, gå in och kolla på film en stund innan vi går ut, somnade, vaknade klockan 11 på morgonen, utvilade men inget fiskande blev det, åt frukost, paddlade kanot i storm, fick panik och skrek, lyckades ta oss i land, gick till en brygga, fiskade, pratade, spelade kort, åt godis, gick till en annan brygga, och ännu en brygga, gick till några klippor, kroken fastnade, kämpade för att få loss den, lyckades, fick lite bottennapp, gick hem.

Jag kan bara säga att jag har världens bästa vän, hon är underbar!


RSS 2.0