solen steker, livet leker

idag åkte vi iväg till en annan strand och badade och snorklade, min kusin david var också med :) det var stekhett och stranden är jättefin! vi brukar åka till den stranden varje år och vattnent är jättefint och klart där, inte en enda våg, massa grottor och alltid stekande sol! hittade en sjöstjärna när jag snorkadel också :D imrogn ska vi åka iväg igen till nått mysigt ställe och bada och även på torsdag tror jag. Sen på fredag ska vi in till palma på förmiddagen och shoppa och sen ska vi också gå in i katedralen i palma bara för att vara lite turistiga av oss och på kvällen ska vi iväg hela släkten till en japansk resaturan där maten kommer på rullband :)


soooool

igår spenderade jag och rebecca dagen på ängbybadet med en massa sol och bad och trocadero, myyysigt!! idag är det typ sjukt varmt och jag har ont i huvet och nu ska jag gå ut och sätta mig och läsa min bok :)


Jag vet vem jag är när jag är hos dig



Den här underbara tjejen ska jag spendera kvällen med! <3


sola och bada!

hola amigos!
nu äntligen börjar de bli riktig medelhavsvärme här nere på mallis! häromdagen var på marknaden då köpte jag en väska, två par shorts, trosor och ett par solglasögon. senare på eftermiddagen var i inne i palma en snabbis också och då köpte jag ett linne och en ring, sen hann jag inte köpa något mer för vi var tvungna att åka hem för vi var senare på kvällen hos mina kusiner och käkade middag :) väldigt trevligt var det och fick även en liten present av dem, fick en väska, och i väskan fanns det en handduk, en neccesär med lite smink och en tommy hilfiger parfym :) annars händer det int så värst mycket här, ligger mest och steker i solen på playan eller vid poolen! har även vart ute och sprungit lite längs strandpromenaden och igår fick jag även med mig min kära syster på en runda!

haha just idag när jag låg vid poolen och solade, hade typ somnat så kände jag att det var något som drobbade på mig jag antog att det var typ issa som droppade vatten på mig men så var inte falllet! utan det var en JÄVLA FÅGEL SOM HADE SKITIT PÅ MIG!!!!!! :O hahah fyfan!

ne nu ska jag gå in och sätta på mig bikinin igen och gå till playan med mina kusiner!

ha de bäst och jag saknar dig bull jätte mycket!PUSS♥

ängbybadet



Idag har jag varit på ängbybadet med den här snyggingen :) vi solade en massa och spelade kort och badade och bara myste en massa. puss på dig! <3

mallorca

Just nu sitter jag ute i solen utanför hotellet som vi har brevid lägegnheten där vi bor, trodde man skulle kunna komma åt internetet innifrån lägenheten men de var typ en meter för långt bort, menmen det här funkar ju prima i alla fall! Om ett tag så tänkte jag ta mig en promenad ner till staranden till en elektronikbutik och köpa mig ett par nya hörlurar för mina har gått sönder :( ska ta mig en sväng förbi apoteket här brevid också och köpa ett par öronproppar, har nämligen haft liiiiite(mycket) problem med att sova här eftersom min kära far har fått för sig att snarka varenda jäkla natt... :( idag har vi i alla fall bara legat på stranden och solat, jag och issa tod också en lång promenad längs hela stranden och herre jesus vilka benmuskler man lär få av de, rikigt ansträngade att gå 4 km i sand faktiskt!

igår var mina kusiner här och det var jättkul att se dom igen, vi var på stranden och spelade strandtennis och volleyboll och sen på eftermiddagden gick vi till poolen och badade. är dock lite besviken på väremn här, det brukar vara mycket varmare än vad det är nu, och på kvällarna till och med fryser man! men det blir varamre för varje dag som går så snart kommer nog den riktiga hettan :D idag eller ne imorgon tror jag är det San Juan här i spanien, då på kvällen innan alltså ikväll så brukar man sitta på stranden och grilla och det ska även vi göra ikväll. hela stranden brukar vara helt fullsmockad med människor och senare vid tolvslaget brukar det bli massor av fyverkerier :)

sen imorgon ska vi gå till markanden och se om man kan hitta något kul där att köpa!

ne nu börjar mina batterier på datorn att ta slut!

Puss och kram♥

har ite en blakaste aning om hur fan jag ser ut på bilden för solen är helt i vägen men skitsamma :P


lite av den "fina" utsiketn vi har utanför lägenheten

oskar linnros

jag skäms! jag sitter och lyssnar på oskar linnros och jag gillar det faktiskt lite! för typ en vecka sen totalt ogillade jag honom, men nu tror jag att jag har ändrat mig. jag ska sova typ nu fr imorgon ska jag till ängbybadet med underbaraste elin om det är fint väder :)


Hej sommar

sitter här i min ensamhet i mitt rum och lyssnar på sofia typ väldigt bra spellista som heter hej sommar. jag har tråkigt. är inte trött, vill inte sova, vill inte sitta vid datorn, vill inte gå ut, vill inte titta på teve... jag saknar min victoria redan.

godnatt!

Sen en tid tillbaka

det har hänt en del sen sist. kusinerna har varit här och vi har shoppat, ätit på restaurang, kollat på gossip girl och bara myst en massa! i lördags träffade jag victoria och vi kollade på öast song, shit vad sorglig den var. jag grät typ mycket? nu har hon iaf åkt till mallorca och jag vill att hon ska komma hem nununu. igå hade jag, rebecca och sofia en picknick på snorreängen och vi solade och så. på kvällen träffade vi julia.

idag ska jag typ inte gör nånting.. jag ska åka till solna och fixa ett nytt pass och sen kanske övningsköra lite :)


Sen en tid tillbaka

det har hänt en del sen sist. kusinerna har varit här och vi har shoppat, ätit på restaurang, kollat på gossip girl och bara myst en massa! i lördags träffade jag victoria och vi kollade på öast song, shit vad sorglig den var. jag grät typ mycket? nu har hon iaf åkt till mallorca och jag vill att hon ska komma hem nununu. igå hade jag, rebecca och sofia en picknick på snorreängen och vi solade och så. på kvällen träffade vi julia.

idag ska jag typ inte gör nånting.. jag ska åka till solna och fixa ett nytt pass och sen kanske övningsköra lite :)


bio ikväll!

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, på dagen cyklade jag och issa ner till kaggeholm för att åka ut och paddla ett tag, men när vi väl var framme och tömt kanoten på vatten så börjar det såklart ösregna, åska och blixtra! Vi satte oss snabbt på cyklarna igen och cuklade hem. När vi kom hem då brakade verkligen helvettet loss! herrugud vad de haglade och väggarna skakade av åskan! så istället för att paddla satt vi hela familjen och spelade UNO, riktigt kul och mysigt faktiskt :)

Nu har jag precis duschat och tänkte göra mig en macka och sätta på tvn och se om det är något bra :)

Ikväll blir det bio med världens bästa Josefine! ♥

Och imorgon blir det Mallorca, så jag hoppas verkligen att vi slipper någon strejk eller annat krångel!


Bajsstrejk!

Vid den här tiden just nu skulle jag ha kunnat ligga på en varm och solig strand vid medelhavet men ne, istället sitter man fortfarande kvar här hemma i Sverige! Skulle åkt med ett plan som gick 6 imorse till Mallorca men svenska piloter strejkar och vi hade en jäkla otur att det var just en svensk pilot som skulle köra vårat plan så istället har vi fått sitta i telefonkö i över 2 timmar för att boka om vår resa. Så nu ska jag istället åka på söndag och kommer hem den 4 juli istället för den 1 juli.

Grattis på födelsedagens världens bästa mamma!! <3


Jag älskar dig! <3

MALLORCA

Har precis käkat klart min frukost, passade på att sova ut ordentligt idag eftersom vi ska åka hemifrån runt kl 3 inatt, vid 6 går planet från arlanda och typ klockan 10 har vi landat på mallorca, då blir det bara att åka hem och byta om för att sen gå ner till staranden och njuta av solen och värmen :D igår så pacakde jag och issa ner alla kläder vi skulle ha med oss, idag ska vi packa skor, och sen kom vi på imorse vad vi hade glömt att packa ner! BIKINI! hur tusan kunde man glömma bort typ de viktigaste av allt???? 

Tror issa ska ha med sig sin dator till mallis och om vi lyckas koppla upp oss på nått internet på nått av hotellen runtikring så kommer jag säkert blogga lite därifrån annars så blir det här det sista inlägget jag gör till jag kommer hem den 1 Juli.

PUSS 

snyggingar


Jag i grön bikini och vicky står till vänster om mig, hon tycker om att ta på mitt fläsk ;)

varför måste man ha en rubrik?

idag har jag gjort............. typ nada! har ont i ryggen icke skönt!

imorgon ska jag först på morgonen in till stan och köpa linser och kanskekanskekanske en bikini om jag hittar någon. sen kl 1 kommer min morbror och hans sambo och äter lunch. sen får vi se vad jag hittar på på kvällen.


svensk sommar

våran tältning igår var jättemysig och vi grillade marchmallows och pratade om allt mellan himmel och jord. haha årets första dopp klockan två på natten och sen kuta in i tältet och in i sovsäcken, haha jag skulle vilja se oss då :p

nu kommer snart släkten hit och firar mamma som fyller år på tisdag!


tältnigen

Igår var vi nere i kaggeholm och tälta och grillade. När vi skulle gå hemifrån mig hade vi så mycket packning så vi var tvungna att ta skottkärran och köra ner allt, såg ju lite kul ut när vi promenerade runt med en fullpackad skottkärra hehe... När vi kom fram satte vi upp tältet och gjorde en jättemysig brasa, vi satt och grillade marshmallows och åt mariekex :) Sen vid typ 2 tiden fick vi ett jäkla ryck att vi skulle bada(!?) de småregnade ute, blåste och var typ 11 grader i luften men inte fan hindrade det oss! nejnej, där stod vi mitt ute i skogen och näckar hahaha... de var i alla fall svinkallt i vattnet så det vart ett väldigt snabbt dopp! sen gick vi in i tältet och kröp ner i våra sovsäckar, efter ett 3 nån gång så somnade vi i alla fall men usch va kallt det var. låg fullt påklädda helt insnurrade i sovsäckarna och frös, vid halv 7 orkade vi inte mer så då gick vi upp och packade ihop allt och gick hem! Vi bytte om, gjorde mackor och la oss i sängen och kollade på sex and the city sen somande vi och sov till kl 12!

Ne nu måste jag duscha, luktar skog och rök :(


campa?

kvällen igår blev lyckad och det var massa bra folk! vi var på klipporna med myste.
idag har jag typ inte gjort nånting men senare ikväll åker jag ut till världens ände och tältar med bill, rätt så mysigt faktiskt! vi ska grilla marshmallows och så.


SOMMARLOV

nu är det sommarlov och det har regnat ute hela dagen :P ikväll ska vi iaf vara på kristinebergsklipporna oavsätt väder. avlsutningen var bra, lite fin sång och lite mindre fin sång.


Bill <3 Bull

Back on track!

Har precis duschat nu efter ha varit ute på en lååång joggingrunda i solen, varmt som tusan var det! Men de var riktigt skönt att vara ute och röra lite på benen igen har ju slappat efter med träningen nu på senaste tiden hehe, jag som trodde jag skulle lyckas hålla igång längre än 1 månad den här gånge men naaaaaaae, aja skitsamma nu är jag back on track med träningen igen efter två veckors slappande! :D

imorgon slutar vi skolan, FAN VA SKÖNT!


skolavslutning imorgon!

nu har jag vaknat, vart ute och sprungit och nu ska jag snart ta nånting och äta om jag hittar något gott. igår var sista dagen föralltid i thorildsplan och jag är glaaaaad! på kvällen jobbade jag och julia och tjänade lite pengar och sen skull vi gått hem till felix men det var regnit och långt att gå så vi våldgästade rebecca med godissnören och choklad istället, mysigt!

senare idag ska vi kanske ha pirrenirre och vädret tillåter :P


Mina änglar! <3

svårt att skriva...

JUJUJUJJJJJUST NU SITTER JAG MED MAMMAS MOBIL OJAG ÄLSKAR DIG MAMI5(:CH HAR LITE KUL HAR PRECIS FÅTT INTERNERT ATT FUNKA :D

BAJSGUBBAR!

Idag på vägen hem köpte jag med mig jordgubbar, det var liksom köp 2 betala för 1 och dom såg asgoda ut så why not liksom? NU fattar jag varför! ALLA jordgubbarna utom dom högst upp var totalt mosade och helt äckliga! Helt oätliga är dom! :(:(:(

Idag var det också sista skoldagen på thg! Bara skolavslutningen kvar på fredag! Som man har längtat! :D

i skooooolan

hejhej! just nu har vi ingen lektion. vi har haft svenska precis och snart ska vi äta lunch! snart är det sommarlov och jag längtar som tusan. victoria med.

världens bästa syster har tagit studenten!


söndag

igår åkte jag vid 9 tiden från munsö där vi hade varit, och dom små hundvalparna var typ det sötaste jag någonsin hade sett! Jag sara och lotta åkte i alla fall till ekerö centrum och köpte godis på ica sen gick vi ner till kanalen och satte oss i gräset och hade de mysigt :) vid 23 tiden började de bli lite kallt så då gick vi till bussen och åkte hem sen somnade jag bums! idag har jag varit i Skärholmen c med lotta, köpte ett par skor och två tröjor :) sen blev det också god wok till lunch/middag!


lördag

Nu har jag vaknat till och käkat lite frukost, ska snart gå och ta mig en dusch och fixa iordning mig. sen ska jag med familjen hem tll några vänner och äta middag o så. Dom har dessutom små hundvalpar just nu så jag vet var jag kommer sysselsätta mig med hehe :) Kanske åker lite tidigare därifrån och träffar lottapotta, ska nog ta och ringa henne nu faktiskt och se :)

puuuuuuuuuuuuuuuuuusss

grävling

Just nu sitter jag i köket och kollar på did you hear about the morgans, rätt kul film fast de hackar massa just nu så de suger! Kom i alla fall hem med 12 bussen, var i tanto med sara, lotta, fia och några av deras kompisar. Under kvällen fick jag även ett sms av jocke där de stod: "gissa vad jag såg springa över din tomt nyss!? :o"
Då hade han tydligen sett en grävling springa omkring där, jag ba shit hur fan ska jag våga gå hem sen??? i alla fall så slutade de med när jag gick av bussen att när jag nästan var hemma sprang som en dåre mot busshållplatsen igen samtidigt som jag panikringer mamma som låg och sov, hon fick sätta på sig morgonrocken och gå och hämta mig hehehe... :(

nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag sussa :)
puss och godnatt <3

fredag och ingen skola!

Eftersom jag inte behövde gå till skolan idag tog jag mig en sovmorgon! gick nyss upp och sitter nu på ballkongen med sällskap av min lilla kissekatt och solar lite. magen börjar kurra lite smått nu så de är nog dags att gå in och fixa iordning lite frulle tror jag. Idag har jag ingenaning om vad jag ska göra men får väl se vad som kommer upp under dagen :)






hejdå utväxt hejhej lila hår

idag hade vi bara två lektioner. eller på en hade jag nationella i typ en kvart och sen var den slut och sen var det fika på en lektion och sen slutade vi. det var tacos till lunch i skolan och vi som älskar tacos stannade såklart kvar och åt det. efter skolan åkte jag till ia och hon fick färga min utväxt. det blev lite lila men det försvinner snart :) sen åkte jag till lokalen där alla var och höll på att fixa en massa och nu kom vi hem för typ en timme sen. så sjukt lång tid det tog, men fint blev det iaf :) nu ska jag duscha och fixa mina naglar till imorgon!


hejhej lila bebishår ;)

Blackeberg!

Sitter just nu i blackeberg i ljushallen och väntar på johanna som har spanska... slutade tidigt så har varit i vällingby med johanna och kollat runt i lite affärer och så blev det även en glass på donken hehe :)

johanna slutar om typ 40 minuter, typ en evighet! ska åka med samma buss som lotta hem för att låna sex and the city filmen :)


13.37 eliiiit

slutade klockan 12 idag och nu är jag hemma och ska ut och lägga mig i solen och njuta av det fina vädret :) ikväll blir det middag med mina underbara vänner och imorgon är jag ledig så då blir det sex and the city dag/kväll med världens bästa victoria!


RSS 2.0