soligt

har precis suttit ute i kvällssolen med issa och småpratat om det mesta :) nu ska jag bänka mig framför tvn och se om jag hittar något kul att kolla på :)


morsdag

kom hem från stan för en stund sen. vi spenderade största delen av tiden på din sko där ia skulle köpa skor till studenten men hon hade lite svårt att bestämma sig, klassens kanske ni vet :P så hon köpte två par som var jättefina båda två.


jag hatar mygg

Igår var vi hos Jocke och grillade. Vart väldigt trevligt, kul att träffa alla igen, känns som att de var en ganska bra tag sen sist... Vi grillade marschmallows (hur fan stavar man de????) hade massa bra musik, massa prat, nattpromenad och ja det var en riktigt lyckad kväll i alla fall! :) Alla sov över hos jocke men jag och johanna gick hem till mig  vid halv 4 där vi tyckte det fanns lite mer plats att sova hehe... vi hade värsta planerna att väcka alla sen på mogonen på något hemskt sätt men när vi kom till jocke vid 11 tiden igen hade alla redan vaknat och alla utom niklas hade redan åkte hem :(

sen följde jag johanna til bussen men vi missade den typ eller så kom den aldrig(?) så vi la oss i solen vid vid busshållplatsen och väntade på nästa buss, sen blev de mulet och de kom en jäkla massa myggor tror jag fick typ 10 myggbett:( mygg är de värsta som finns!

ne nu ska jag försöka komma någon vart med mitt tal i svenska, de går bajs...

hejdå

jag vill ha blommig falukorv till lunch

kvällen igår var mysig till en början. var i rålis med en massa trevligt östrafolk och lite gammalt nya elementar folk, mycket trevligt! vi satt och grillade marshmallows och åt chips och så. kvällen slutade inte riktigt som planerat men det löste dig till slut!

idag var jag och ia i vällingby och köpte morsdagspresent och jag köpte en bikini, najsnajs! kvällen ska jag spendera hemma i soffan framör teven.

tonight's gonna be a good night

Nu är jag ordentlige utvilad verkligen! gick upp för ungefär en timma sen hehe... nu ska jag gå och duscha och fixa iordning mig sen kommer johanna och plockar upp mig innan vi promenerar över till jocke :) ne nu måste jag sätta lite fart här!

Ha en trevlig kväll allesammans!

sängen<3

Snacka om en riktig slappardag! Har i stort sett bosatt mig i min sängen idag, har legat där hela dagen från att jag kom hem till klcokan typ 7 då de var dags för middag haha... var precis inne på min gamla mail som jag hade i typ 6:an och jag kan ju säga att jag hittade en massa kul mail hahaha... nu ska jag promenera ut i köket och se om jag hittar något att knappra på sen ska jag gå lägga mig i sängen kolla på en film och sova!

Imorgon är de lördag och de ska bli kul! Då är det so called " Årets största och utflippade brakfest!" som varit planerat lääänge med lite gammalt tappenfolk!  (:

<3

jorgubbar & choklad

kunde inte ha varit en bättre dag idag, hade bara nationellt prov i spanska sen slutade vi :) kom hem vid 11, fick vänta i evigheter på bussen så svängde förbi ica i ekerö c och köpte med mig ett paket jordgubbar och lite choklad hehe :) ligger nu i min sköna säng med datorn och  smaskar på min jordgubbar :) de är typ strande sol ute nu men jag har stängt in mig i mitt rum och dragit ner persiennen hehe... kanske ska ta och gå ut om ett litet tag...

Livet på en pinne

började 08.15, slutade 09.25. sitter med en kopp te, mjukiskläder och det är helg. livet på en pinne!


bio tonight!

idag slutade vi tidigt :) åkte först till solna till polisen och hämtade ut mitt pass sen kollade jag runt i solna centrum sen åkte jag till fridhemsplan på provsmakning och sen iväg till bromma, självklart så missade jag bussen menmen...kom hem för en timma sen hade i alla fall trevligt sällskap av fia, johanna och matilda på bussen :) har nu bytt om och satt på mig lite mysigare och varmare kläder. om ett tag ska jag äta lite middag sen iväg till bussen igen för att åka till brommis och möta jossan sen in till stan möta issa och gå mot bion och kolla på späck :) imorgon är det fredag och bara en lektion typ så de är asssssssssssssss nice :D


nu kan jag i alla fall åka till mallis i sommar dock är de typ de hemskaste passfotot EVER! :(







pusssss<3

kommissarie späck

idag var det franska natioenlla, behöver jag säga mer? efter det var det drama och vi spelade upp våran otroligt bra teater om a-brunnsdemoner. vi lät fantasin flöda alltså :P det var ganska roligt och det var typ sista riktiga dramalektionen. sen slutade vi. jag åkte hem och sen dess har jag typ suttit här i soffan. sovit lite, kollat lite på teve, ätit lite och så har jag faktiskt städat lite i mitt rum. snart blir det middag och ikcäll ska jag och victoria se förhandsvisningen av kommissarie späck, hoppas den är bra!


10 skoldagar kvar till SOMMARLOV!

började kvart över åtta med eget arbete på svenskan, fotboll på idrotten och vi ägnade tiden åt kullebyttor när vi stod målvakt, spelade kort på matten, håltimme från geografin och sist men inte minst ekonomiprov, det var svårt. nog om det. efter skolan åkte jag hem, kollade lite på teve, åt mat, övningskörde, var ute och sprang och nu sitter jag här och väntar på bättre tider. jag vill ha sommarlov, jag vill ha fint väder, jag vill börja blackeberg, jag vill åka utomlands, jag vill sova.

imorgon blir det franska nationella, kul... sen ska vi spela upp våran teater, det blir kul :D sen på kvällen får jag följa med victoria och kolla på komissarie späck bara för att hon är snäll.


jag orkar inte ha en ful rubrik

har precis käkat middag, blev tacos tjoho, känns som jag bara äter tacos och wok nuförtiden...? aja idag har de varit en bajsdag... hoppas på att morgondagen blir bättre! imorgon blir det i alla fall bio, ska se späck haha :) blir även provsmakning av pizza, missade tiden idag men dom ringde nu för ett tag sen och ville att jag skulle komma imorgon så jag kan få mina pengar i alla fall :)

snygging?

jag har varit duktig idag. har hunnit med att vara i skolan, fikat med victoria och pratat om en massa viktiga saker, sprungit två varv runt kyrksjön, övningskört och nu ska jag plugga liiite ekonomi innan desperate börjar. jag tycker det är svårt, men vi har förhör imorgon så jag måååste plugga!


tog bilden av Rebecca bara för att hon är sjukt snygg!

Vad ska man göra nu då?

idag har de varit en otroligt meningslös dag i skolan, hade bara en riktig lektion och de var idrotten och den är ju lite halvflummig resten av tiden har vi i stort sätt bara hängt runt i korridoren och spelat kort...så hela dagen har i stort sett varit totalt meningslös... menmen, har i alla fall skickat in min sam/geo rapport nu, så de känns skönt att de är avklarat nu! nu är det bara ekonomiprovet och nationella i spanska kvar, sen är det SOMMARLOV! :)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... är inte ett dugg trött så pallar inte sova än, jag har redan pluggat lite så de orkar jag inte heller göra, de är tråkigt att sitta här vi datan, det finns inge bra på tv... va ska man göra då?


crystalized

idag var jag hemma från skolan för jag mådde inte så bra förut, men nu är det iaf lite bättre och jag har hur tråkigt som helst.

men igår var det iaf sm och shit. jag säger bara en sak, dans är typ lycka! jag kommer sakna det så himla mycket och framförallt mina underbara vänner som är grymmast i världen!


Mina snyggingar! <3

GRATTIS!!


grattis på födelsedagen världens underbaraste vän. du är bäst och jag äskar dig <3

nu jävlar är det sommar!

gick upp för typ en timma sen, riktigt skönt att verkligen sova ut ordentligt! mamma och pappa har åkt till min morbror i norrtälje och issa har precis gått ner till kagge för att paddla så nu sitter jag här helt ensam och övergiven.... men om typ en timma så kommer älskade lottapotta och kanske sarapara också ! :) nu ska jag ut i solen och bara njuuuta av värmen! ♥





och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön

aah vädret är helt underbart, mina vänner är helt underbara och allt är helt jättebra just nu! vi har nästan ingenting kvar i skolan och snart är det lov och imorgon kommer agnes hem och jag har solat och vi slutade typ 10 idag. jag var duktig och gick ut och sprang när jag kom hem, sen åt jag nudlar och solade och snart ska jag pka till stan och träffa min syster som är bäst i hela världen. sen kommer vicken dit och vi ska äta middag och gå på rix fm med en massa bra folk och jag har fått bikinimärken :)


Jag älskar dig syster! <3

nationella i matte b

nu kom jag precis hem från skolan. hade bara matte nationella idag och jag vill helst sluta tänka på det. vi hade egentligen också ekonomi men den började klockan två så jag och victoria bestämde oss för att ta igen det vi missar någon annan dag.

ikväll, eller typ vis sju, ska jag och sofia och typ några från deras klass åka och kolla på underbaraste rebecca och julia när dom dansar i kungsan. dom är alltid så duktiga!

nu: ut i solen!


Jag älskar dig <3

scary

HAHAHA, ofta vi hade samma rubrik prutten!? :O

sol och värme!

Idag var vi ju lediga och det var verkligen skönt! Sov ut ordentlig och gick upp vid halv 11 och åt frukost på ballkongen och målade mina naglar. Sen gick jag ut och la mig i solen och solade och bläddrade lite i matteboken. Hade även radiokrig med grannen. Hon har ALLTID sin radio på, spelar högt så alla hör och inte är de någon bra kanal hon lyssnar på heller så då bara för att jävlas gick jag och hämtade en radio och höjde volymen rejält mohaha! Och gissa vem som vann tillslut?! Jag såklart, efter sådär en kvart hade hon stängt av sin! (: har i alla fall äntligen blivit lite brun nu, har till och med bikinilinjer :D sen har jag även varit ut och sprungit en runda. Nu ska jag fortsätta skriva på de hemska sam/geo arbetet vi har.....

Puss<3


sol och värme

det är verkligen sommar ute nu och jag har egentligen hur mycket plugg som helst, men nu ska jag inte sitta inne vid datorn och skriva om demokrati. jag ska ut i solen och njuta av att det typ är sommmmaaaar!!! jag var ute i solen en stund förut och solade men nu kom ångesten och jag gick in och pluggade lite till, men nu ska jag ut igen och fy vad skönt det är! en ledig dag med sol och bra musik i öronen, det kan inte bli bättre! :)


Glöm inte bajskorven i toaletten

nu har jag precis duschat och nu duschar victoria och jag väntar på att hon ska bli klar! vi har precis käkat middag, blev kyckling med potatisklyftor. om ett tag ska vi träffa folket i brommaplan och sen ska vi busa tillsammans allihopa.

idag har jag och vicken vaxat been på varandra, ajaj :/ det blev inte så bra för vi var nog inte så duktiga så när vi hade plågat oss själva en massa rakade vi ändå benen för att få bästa resultat :P

nu ska vi fixa oss så att vi blir så snygga sååååå :) <3 

RUKRIK

nu ska jag snart äta middag med mormor och familjen! vi har bakat pzza, mums! idag var jag och pappa och ia och övingskörde, det gick bra men jag blev lite sur så både pappa och ia fick sig en liten utskällning :P

jag har precis duschat och fixat lite för ungefär 20 över 7 kommer hon hit och då bär det av mot felix för oss. vi ska chilla lite hemma hos honom, trevligt :)


Jordgubbar

idag hade vi matte nationella... behöver jag säga mer? efter det hade vi iaf en låååång håltimme så jag och victoria åkte in till stan, kollade i lite affärer, köpte jordgubbar och satte oss på våran stammistrappa och åt dom. det var verkligen så sjukt mysigt och riktig sommarkänsla fick man då, victoria är bäst! sen hade vi massa lektioner och jag kom hem och la mig en stund till i solen, men det blåste lite då så jag gick in igen.




onsdag, fast typ fredag

Idag var de nationellt prov i matte A, efter de hade vi två timmars rast så jag och jossan åkte in till stan och spanade på skor ett tag tills magen började kurra, då gick vi och käkade en nacho deluxe på taco bar! på väg till tunnebanan köpte vi också med oss en ask med jordgubbar som vi sen satt och åt på vår soliga trapp vid rålis, mycket mysigt! efter skolan åkte jag först in till stan och mötte johanna och johanna, kollade runt lite sen åkte jag och johanna och tränade, blev 1 timmas muskel!

förövrigt så märkte jag nyss att jag fått "bikini"linjer efter att jag solade igår! :D imrogn är man ledig och fredag också och även måndag så de känns helt AWSOME! imorrn ska jag soooooova :)


Sommarvärme

idag var det thg-joggen och jag och victoria kände att näe vi rokar inte springa så vi gick en mil istället, ganska bra det med tycker jag. vi slutade efter lunch och när jag kom hem så la jag mig i solen med vecko revyn och guuuud vad skönt det var! jag somnade lite och hoppas att jag fick liiiite färg iaf :P  

sen gick jag in och började laga middag med ia, vi skulle steka blodpudding men dom gick sönder och blev inte riktigt genomstekta så det blev ingen succé direkt... efter middagen åkte jag och pappa ut och övningskörde och jag åkte nästan hela vägen hem från lunda industriområde. jag körde nästan på ett barn, men annars gick det faktiskt bra :)


Sommarsommarsommar!

thg-joggen

Idag var det THG-joggen, vi var lite slappa och gick istället :) man skulle i alla fall gå/springa 1 mil, runt hela kungsholmen. Vi hade en jäkla tur med vädret så de var rätt så mysigt med en långprommis  :) sen när man kom tillbaka fick man sitta i solen och äta pastasallad i Rålis (: När jag kom la jag mig ute på ballkongen och solade, somande som en stock och låg där i typ två timmar hehe, skönt vare i alla fall!

Nu hade jag tänkt at jag skulle börja skriva på rapporten som vi ska göra i samhällskunskapen och gegrafin men jag vet verkligen inte hur jag ska börja och jag orkar verkligen inte med den här jävla rapportskiten -.- sen att datan inte är sammarbetsvillig gör inte saken bättre eller lättare ;( så, nu har jag tagit ut min ilska lite.................

levande begravd

kom hem för en liten stund sen och har haft en myyysog eftermiddag/kväll men vicky. vi slutade vid fyra och då åkte vi till fridhemsplan och köpte wax så nu är vi redo för att vaxa benen i helgen, aj :/ sen åkte vi in till stan och käkade wook i kungshallarna och sen bar det av mot saga där vi kollade på förhandsvisningen av den nya beck, skitbraaa!! läskig men bra! vi fick gratos popcorn, bio chips och cola :)

söndag!

nu sitter jag här med sofia och vi ska snart kolla på wild kids bara för att vi missade det igår. igår hade jag och agnes massa dansuppvisningar och det gick faktiskt ganska braa! när vi kom hem duschade vi och så och sen lagade jag, agnes ocg rebecca middag och åt och sen kom sofia och anton och vi gick i spöregnet hem till felix, och vi gick vilse på vägen bara för att jag trodde att jag hittade, men efter ett tag hittade vi iaf :) vi var där heeela kvällen och det var myyysigt :) vi lekte lekar, dansade, pratade och massa sånt som man ska göra! vi kom hem rätt sent och somnade ännu senare :P <3


<3

IKEA<3

Idag har jag varit på ikea med mami, köpte massa bra grejer och såklart så blev de ikea-lunch också :)
med mig hem fick jag ett skrivbord, en lådhurts, en pall, en byrå, tre kuddar och sen lite smågrejer :) har slitit hela kvällen i flera timmar med att bygga ihop alla möblerna så nu är jag helt SLUT! imorgon blir det alla rensa bland alla kläderna, vika och lägga ner i byrån. 
 
nu ska jag snart sova så godnatt♥

ekerö centrum

Nu har jag precis varit hos opikern och fixat ett sånt där intyg som man behöver för att få övningsköra, självklart så går inte bussen förän om ett år så jag har satt mig inne på bibblan istället. idag har vi haft matteprov, typ sista matteprovet på terminen om man räknar bort nationella tror jag!


jag hade på mig min jeansjacka till skolan idag!

idaaaag slutade vi typ tolv och då åkte jag, vicky, elsa och linda in till stan och kollade lite. jag köpte ett par jeansshorts och en leopardmönstrad t-shirt. jag var den enda som hade pengar så det var bara jag som fick shoppa, haha :P när jag kom hem kände jag mig lat och gick och sov en stund, sen vaknade jag, stekte pannkakor till hela familje, åt och sen åkte jag och pappa och övningskörde, det gick aaasbraa!!
nu ska jag plugga lite matte för imorgon är det prov på typ statistik!


idag på bikbok så provade jag en typ mjukisoverall eller nåt, den var jättemysig :)


klenis

idag fick vi tillbaka det läskiga svenska provet och de hade gått bra, FJUUU! Sen har vi även haft geografiprov idag och de gick också bra, tjoho! :) efter skolan åkte jag och Jossan och gymmade, vi var grymma! fast jag var lite klen :( hade typ lättaste vikterna på allt och orkade knappast de liksom, och sen ser man jossan ha typ massa man ba möh haha :( men ska träna upp mina muskler lite så snart tar jag nog 50kg i bänkpress haha! ;)


"om jag orkar"

idag när jag kom hem hade jag tänkt att jag skulle gå ut och träna men när jag klev av bussen så började det regna och då kändes det inte så kul att gå ut längre så det slutade med att jag satt nerbäddad i sängen med datorn och hade de mysigt och kollade på nån kul serie istället. Nu har jag precis käkat middag med min kära pappa blev tacos , mums :) hmm, funderar på om jag ska orka gå ut ett tag nu ikväll och kanske jogga eller bara ta en promenad... får se ska plugga lite geografi först kanske om jag orkar hehe, fan va lat jag låter nu "om jag orkar" aja. imorgon är det onsdag och värsta dagen i skolan slutar inte förän 4 och bara tråkiga lektioner tyyyyp..... 





armbrytning i korridoren!

nu sitter jag och väntar på maat för jag är hungrig och har precis kommit hem från gymmet. idag var det som sagt nationella prov och jag tyckte det var lite klurigt faktiskt, men jag tror det gick helt okej iaf. ikväll blir det övningskörning en liten stund också, roooligt :D idag åkte mina favorittvillingar till spaninen och jag hoppas att det regnar på dom !

idag var det fint väder och vi hade typ håltimme så jag och vicken gick till pressbyrån och köpe bullar och satte oss i solen och mumsade, mysigt!! på ekonomin var vi väldigt aktiva så vi fick gå ut o korridoren och bryta arm och jag vann på vänster iaf :P <3


Jag vill ha sommar och grönan med mina vänner nu!

nationella prov

Imorse hade vi nationella i engelska, skulle egentligen haft sovmorgon men nej de fick man inte :( tog typ aplänge att göra de där preovet, seeegt. nu skulle vi egentligen haft geografiprovet men vi sköt upp det till imorgon istället så nu sitter vi i bibblan och leker runt lite på datan och pluggar lite lagom lite....

nu ska jag skriva ner mina frågor till den där jäkla rapporten som vi ska göra...

pusss

<3

det var en gång en flicka, hon hette victoria och hon är helt otroligt sjukt bra och om jag inte minns helt fel så har jag känt henne i ungefär 9 månader och dom månaderna har varit ganska grymma! vi har hunnit med en hel del på så kort tid och jag tror hon vet mer om mig än många andra. innan jag lärde känna henne trodde jag aldrig att det verkligen skulle bli hon och jag, jag trodde aldrig att det skulle bli som det är nu. vi har hunnit med några dagar i köpenhamn och jag kunde inte ens drömma om att ha så kul som vi faktiskt hade. dom dagarna har förlängt mitt liv med flera år så som vi skrattade. vi har bakat pepparkakor, festat, myst, pratat, ätit en massa onyttigt, dansat, cyklat, vart på äventyr i tanto, fått knasiga idéer, suttit och smidit de bästa raggningsreplikerna, vart på bio och jaa jag kan inte säga annat än att hon är helt underbar.




Sommar!

okej, jag är sämst på att blogga men jag orkar typ inte för min dator är jättemega seg och fungerar knappast, tar över tio minuter att öppna en jävla internet sida bara -.- men får passa på att blogga när issa inte är hemma så jag kan låna hennes dator istället :) igår var jag, issa och pappa på en sån där övningskörningskurs den b´var skit tråkig sen åkte jag med issa till solna en snabbis och vi åt glass på donken mums :) sen på kvällen kom lottapotta hem till mig vi åt tacos och sen låg vi i sängen och kollade på skärgårdsdoktorn och åt tuttifrutti och chips hela kvällen och natten, supermysigt! vi vaknade och gick upp typ halv 1 idag då gjorde vi frukost och satte oss i solen ute på ballkongen. sen har jag bara pluggat lite geografi och legat på ballongen sovit/solat hela dagen :D idag är de verkligen sommar! :)

allt för min syster

igår var jag, ia och mamma inne i stan och kollade lite fast jag köpte inget... när vi kom hem åkte jag och pappa ut och övningskörde och det gick riktigt bra, nästan inga motorstopp. när vi kom hem började jag och pappa laga mat och den blev baota god. det blev laxlasagne och min pappa är bääääst!! på kvällen var jag bara hemma och kollade på allt för min syster och herregud vad sorglig den var. jag typ satt och grät sönder där vid teven. uschusch...

gick och la mig tidigt och vaknade imorse vid typ elva. nu ska jag snart gå på dans... sista fria träningen innan uppvisningen, aaah :/


1 maj

idag är det första maj och igår var det valborg och det var myyyysigt!!! jag har världens bästa vänner! jag och vicky kom hem vid typ två och sen låg vi och pratade och åt chips ett tag sen somnade vi bums. vi kom till brasan när den redan hade slocknat så då fick vi gratis bullar av alla snälla scouter.


liiite suddig bild, men det var den enda jag hade :P <3

RSS 2.0